Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică
ICI București

Vrei să afli noutăți din cadrul ICI București?

Verifică mai jos cele mai recente anunțuri și evenimente.

Servicii securitate date, retele si sisteme Identitate in mediul on-line
Oferta servicii Cloud

Evenimente recente

Apasă aici pentru lista completă a evenimentelor.

Participarea Directorului General ICI București la Forumul România Digitală

Participarea Directorului General ICI București la Forumul România Digitală

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, a participat la cea de-a șasea ediție a Forumului România Digitală, organizat de publicația Financial Intelligence. Evenimentul, desfășurat marți, 18 iunie 2024, a reunit reprezentanți ai autorităților și specialiști de renume din domeniul securității cibernetice pentru a dezbate subiecte esențiale legate de transformarea digitală a României.

ICI București participă la cea de a treia ediție a Cyber ETEE Summer School

ICI București participă la cea de a treia ediție a Cyber ETEE Summer School

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) participă la cea de-a treia ediție a Cyber ETEE Summer School, care se desfășoară în perioada 17-20 iunie 2024, în Constanta. Acest eveniment este organizat de Centrul de Excelență pentru Securitate Cibernetică Maritimă din cadrul Universității Maritime din Constanța sub egida Colegiului European de Securitate și Apărare.

ICI București participă la Black Sea Cybersecurity Conference

ICI București participă la Black Sea Cybersecurity Conference

ICI București participă la cea de-a opta ediție a Black Sea Cybersecurity Conference, care are loc în perioada 17-19 iunie 2024, la Constanța. Acest eveniment, găzduit de Centrul de Excelență pentru Securitate Cibernetică Maritimă (MARCYSCOE) din cadrul Universității Maritime din Constanța, reunește experți, factori de decizie, lideri din industrie și cadre universitare pentru a discuta despre evoluțiile critice în securitatea cibernetică sub tema „Cybersecurity Synergies in a Digitalised World”

Anunțuri recente

Lista completă a anunțurilor poate fi accesată aici