ro-edf.jpeg
ICI București

ICI București a participat la evenimentul RO EDF Info Day 2024

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat marți, 18 iunie 2024, la evenimentul RO EDF Info Day 2024, organizat la sediul Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”. Evenimentul, dedicat informării entităților juridice din România despre inițiativa europeană Fondul European de Apărare (EDF), a oferit o platformă esențială pentru discuții și colaborări în domeniul tehnologiilor și echipamentelor de apărare.

Reprezentanții ICI București, alături de numeroși participanți din sectorul IMM-urilor, întreprinderilor cu capitalizare medie, universităților și institutelor de cercetare, au beneficiat de informații valoroase despre oportunitățile de finanțare oferite de Comisia Europeană pentru proiectele din sectorul apărării. Evenimentul a fost marcat de prezentări detaliate și sesiuni de întrebări și răspunsuri care au facilitat înțelegerea programelor disponibile.

Participarea ICI București la RO EDF Info Day 2024 reprezintă un pas important în consolidarea relațiilor de colaborare cu alte entități din domeniu și în identificarea unor noi oportunități de dezvoltare și inovare în sectorul tehnologiilor de apărare. Institutul își reafirmă angajamentul de a se implica activ în inițiativele europene și de a contribui la dezvoltarea unor proiecte de cercetare și inovare care să sprijine creșterea competitivității României în acest domeniu strategic.