Home / Evenimente / Workshop „Servicii publice online în contextul guvernării inteligente”, ICI București

Workshop „Servicii publice online în contextul guvernării inteligente”, ICI București

Pe 14 noiembrie 2019 a avut loc la ICI București Workshop-ul „Servicii publice online în contextul guvernării inteligente” organizat pentru diseminarea Proiectului 75/19.06.2018 “Studiu privind sisteme inteligente de analiză comportamentală (instituțională și la nivel de utilizator) privind serviciile publice online” din Planul Sectorial de Cercetare-Dezvoltare în programul „Agenda Digitală pentru România”.

Evenimentul a avut ca tematică o dezbatere interactivă privind stadiul actual al serviciilor publice online, manifestare științifică organizată în cadrul proiectului și prezentarea rezultatelor obținute în primele două etape ale proiectului.

Workshop-ul a fost structurat în două secțiuni:

  1. Prezentarea unor concepte cu relevanță ridicată în abordarea obiectivelor principale ale proiectului. Dezbateri interactive.
  2. Prezentarea unui chestionar care vizează modul de utilizare a serviciilor publice online în România.

Prezentările au fost urmate de dezbateri interactive, de un schimb de experiență cu autoritățile care au deja implementate servicii online destinate cetățenilor pe baza cărora au fost formulate observații și concluzii referitoare la gradul de acceptanță și interacțiune, obstacolele și rezultatele comunicării digitale dintre administrația statului și cetățeni mediată de noile tehnologii.