Home / Evenimente / Reuniunea de lansare pentru proiectul PN III AAL2017-63 vINCI

Reuniunea de lansare pentru proiectul PN III AAL2017-63 vINCI

Proiectul „Sistem Integrat și Validat Clinic pentru Asistarea Medicală și Îmbunătățirea Stilului de Viață în cazul Persoanelor Vârstnice: extensii suport pentru legături umane” („Clinically-validated INtegrated Support for Assistive Care and Lifestyle Improvement: the Human Link”)  își propune îmbunătățirea și susținerea calității vieții persoanelor în vârstă prin integrarea tehnologiilor de vârf, creșterea gradului de îmbătrânire activă a persoanelor în vârstă, cu și fără deficiențe majore cognitive, având drept scop o ameliorare a calității vieții acestora prin intermediul tehnologiei.

Autoritatea contractantă este Unitatea Executivă pentru Finanţarea Invăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI).

Proiectul se desfășoară în perioada iunie 2018 – mai 2021, în coordonarea ICI București.

Reuniunea de lansare a proiectului vINCI a avut loc în data de 15 iunie 2018, la sediul ICI București. 

Au participat delegații ale organizațiilor partenere din 5 țări: Cipru, Italia, Polonia, România și Slovenia. Conform agendei evenimentului, după prezentarea obiectivelor, componentelor și rezultatelor proiectului vINCI s-au desfășurat workshop-uri pe domeniile: servicii pentru utilizatorii finali, activități de comercializare, planul de lucru  și managementul proiectului.