Home / Evenimente / 27 octombrie2016 -Masă rotundă „The National Agenda on Critical Infrastructure”

27 octombrie2016 -Masă rotundă „The National Agenda on Critical Infrastructure”

În data de 27 octombrie 2016, a avut loc la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București, Cladirea ICIPRO (B-dul Maresal Al. Averescu,8-10 sector 1), la iniţiativa Transatlantic Romania HUB, o masa rotunda cu titlul “The National Agenda on Critical Infrastructure” cu participarea specială a doi lideri globali precum James Harris și Mark Kroeker.

James Harris este Co-fondator al Eunomic Inc (intre 2000-2013 a lucrat ca șef al secțiunii Contraterorism şi al Departamentului de Operațiuni Internet al FBI și Senior ofițer de legătură la Departamentul de Securitate Internă pentru Divizia Cyber a FBI);

Mark Kroeker este Senior Partner la Kroeker Partners LLC (cu o expertiză globală în programe de reformă a justiției și a sectorului de securitate, a fost Comisar ONU pentru Poliție, a condus Departamentele de Poliție din Los Angeles și Portland, Oregon și a fost Vicepreședinte pentru Global Intelligence și de gestionare a crizelor pentru Walt Disney Company).

Evenimentul “The National Agenda on Critical Infrastructure” este o premieră pentru România și este gândit ca o platformă deschisă pentru comunitatea liderilor şi decidenţilor din administraţie, instituţii publice sau private, specialiştilor în securitate sau inovatorilor din România, fiind abordate teme care aflate la intersecția dintre tehnologie și natura umană în contextul evoluțiilor recente din spațiul războaielor cibernetice și informaționale.

Subiectele dezbătute în cadrul forumului sunt de cea mai mare actualitate: război informational, securitatea fizică și cibernetică la nivel individual, organizaţional, național și internaţional, de la smart city la statul inteligent.

Totodată, evenimentul “The National Agenda on Critical Infrastructure” reprezintă o oportunitate de dezvoltare profesională la cel mai inalt nivel și networking pentru specialiști din domeniile dezbătute  în cadrul evenimentului și pentru participanți.

Evenimentul a fost realizat in parteneriat cu Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul” și Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică.