Home / Evenimente Arhivă / Role of R&D in ICT for a SUSTAINABLE ECONOMICS – Cloud Computing in Europe”

Role of R&D in ICT for a SUSTAINABLE ECONOMICS – Cloud Computing in Europe”

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare în Informatica – ICI Bucuresti sub egida Ministerului pentru Societatea Informațională a organizat în data de 16 decembrie 2013, la sediul său din B-dul. Maresal Al. Averescu, nr. 8-10, Bucuresti, cea de-a șasea ediție a Workshop-ului cu tema “Role of R&D in ICT for a SUSTAINABLE ECONOMICS – Cloud Computing in Europe”.

Obiectivul principal al dezbaterii a fost reprezentat de tehnologiile emergente de Cloud Computing și prezentarea oportunităților de finanțare a proiectelor aferente acestor tehnologii la nivelul Uniunii Europene.

Cuvantul de deschidere a manifestarii l-a avut doamna Prof.univ.dr. Doina Banciu, precizand scopul manifestarii, urmand mesajul reprezentantului Ministerului Societatii Informationale

Manifestarea s-a bucurat de participarea Domnului Prof. Dr. Dr. h.c. Radu POPESCU-ZELETIN – Director al Institutului Fraunhofer FOKUS Initiatives for Cloud Computing din Germania și a Doamnei Dietlind STRICK – Director de proiect în cadrul proiectului “CLOUD4EUROPE” finanțat de către Comisia Europeană.