Meet the CEO.jpg
ICI București

Participarea ICI București la Meet the CEO

Miercuri, 8 mai 2024, ICI București a participat la evenimentul Meet the CEO, organizat de Business Magazin, care a reunit într-un cadru exclusivist cei mai reprezentativi lideri din mediul de business din România.

Invitatul special al acestei ediții a fost domnul Zdenek Romanek, Președinte & CEO al Raiffeisen Bank România, care a împărtășit din experiența sa bogată în domeniul financiar și a oferit perspective valoroase asupra evoluției pieței bancare din România.

Participarea ICI București la acest eveniment a fost o oportunitate excelentă de a întâlni și de a schimba idei cu lideri de top din diferite domenii ale mediului de business. Interacțiunea cu profesioniști de marcă a reprezentat o bună ocazie de a explora modalități de colaborare pentru a sprijini inovația și dezvoltarea economică, în vederea creșterii competitivității în mediul de afaceri din România.

Evenimente recente

Listă completă
ici-stup.jpeg

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP"

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP", desfășurat luni, 27 mai 2024, la STUP. Evenimentul, organizat de Măgurele Science Park (MSP), a reunit experți din diverse industrii, dornici să exploreze și să integreze noi tehnologii digitale în afaceri. Discuțiile s-au axat pe subiecte de actualitate, precum inteligența artificială, blockchain, Internet of Things (IoT), High-Performance Computing (HPC) și Big Data.

ici-aeroporturi.jpeg

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România (AAR), care se desfășoară în perioada 28-29 mai 2024, la Iași. Acest eveniment, organizat în parteneriat cu Aeroportul Iași, marchează împlinirea a 25 de ani de activitate a AAR și abordează tema „Geopolitică și aeroporturile din România”.

participare-ripe.jpeg

Participarea ICI București la RIPE 88

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat, în perioada 20-24 mai 2024, la RIPE 88, care s-a desfășurat la Cracovia, în Polonia. Această reuniune bienală a atras aproximativ 600 de participanți din 59 țări, inclusiv furnizori de servicii internet, operatori de rețea și diverși alți actori importanți din industrie.