Romanian Business  Investment Roundtable.jpg
ICI București

Participarea ICI București la Conferința Romanian Business & Investment Roundtable

ICI București a participat la cea de-a patra ediție a Conferinței Romanian Business & Investment Roundtable, organizată la București în perioada 3-4 aprilie de The Economist Impact Events și reprezentanții săi oficiali în Europa de Sud-Est, Hazlis & Rivas, împreună cu partenerul său local Oxygen.

Evenimentul a reunit lideri și investitori din România și regiune pentru a discuta oportunitățile de afaceri și investiții, în contextul în care țara noastră reprezintă un jucător cheie pentru securitatea colectivă a Europei și strategia NATO. Pe planul afacerilor, realizările recente ale României în atragerea investițiilor străine strategice și în promovarea inovației pot servi drept model de urmat și o narațiune pozitivă pentru alte țări din Europa Centrală și de Est.

Participarea ICI București la Romanian Business & Investment Roundtable a fost o oportunitate excelentă pentru a-și consolideze poziția pe piața românească și relațiile cu liderii și investitorii din regiune.

Evenimente recente

Listă completă
ici-stup.jpeg

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP"

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP", desfășurat luni, 27 mai 2024, la STUP. Evenimentul, organizat de Măgurele Science Park (MSP), a reunit experți din diverse industrii, dornici să exploreze și să integreze noi tehnologii digitale în afaceri. Discuțiile s-au axat pe subiecte de actualitate, precum inteligența artificială, blockchain, Internet of Things (IoT), High-Performance Computing (HPC) și Big Data.

ici-aeroporturi.jpeg

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România (AAR), care se desfășoară în perioada 28-29 mai 2024, la Iași. Acest eveniment, organizat în parteneriat cu Aeroportul Iași, marchează împlinirea a 25 de ani de activitate a AAR și abordează tema „Geopolitică și aeroporturile din România”.

participare-ripe.jpeg

Participarea ICI București la RIPE 88

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat, în perioada 20-24 mai 2024, la RIPE 88, care s-a desfășurat la Cracovia, în Polonia. Această reuniune bienală a atras aproximativ 600 de participanți din 59 țări, inclusiv furnizori de servicii internet, operatori de rețea și diverși alți actori importanți din industrie.