PHOTO-2023-11-18-10-46-00.jpg
ICI București

Participare ICI București la evenimentul „Ziua Cercetătorului și Proiectantului din România”

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Informatică - ICI București, angajat în promovarea cercetării și inovației în domeniul informaticii, a participat vineri, 17 noiembrie, la evenimentul „Ziua Cercetătorului și Proiectantului din România".

Organizat de către Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID), evenimentul a fost dedicat sărbătoririi activității savantului româno-american George Emil Palade, considerat „părintele” biologiei celulare moderne și primul român laureat al Premiului Nobel.

În mesajul său de deschidere, ministrul Bogdan Ivan a subliniat importanța cercetării și inovației pentru dezvoltarea României, evidențiind curajul cercetătorilor de a aborda călătorii pe căi necunoscute. „Apreciem dedicarea dumneavoastră în calitate de arhitecți ai viitorului și contribuția la transformarea României într-un hub regional pentru tehnologiile inovatoare.”

Ne mândrim că Institutul nostru a fost parte a acestui eveniment de importanță națională și suntem hotărâți să continuăm să contribuim la progresul țării prin cercetare și inovație în domeniul informaticii.