PHOTO-2023-11-17-18-00-48.jpg
ICI București

Participare ICI București la evenimentul „Performanțe Locale 2023”

Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat la evenimentul „Performanțe Locale 2023”, desfășurat astăzi, 17 noiembrie 2023.

Tematica principală a evenimentului organizat de Ghidul Primăriilor a fost buna practică în administrația locală.

ICI București dezvoltă soluții și proiecte inovatoare în domeniul informaticii aplicate administrației publice locale, având un impact pozitiv pentru eficiența proceselor administrative și calității vieții cetățenilor.

Prin implicarea activă în sesiunile de discuții, reprezentanții ICI București au explorat împreună cu reprezentanți ai primăriilor, ai industriei (companii cu activitate îndelungată și start-up-uri), factori de decizie și lideri guvernamentali , tehnologii avansate, soluții durabile și modele de dezvoltare comunitară inteligentă. Această prezență a consolidat poziția ICI București ca un centru de excelență în cercetare și dezvoltare, dedicat inovării și progresului în domeniul informaticii.

Evenimentul „Performanțe Locale 2023” a oferit ICI București șansa de a împărtăși experiențe, de a stabili parteneriate valoroase și de a contribui la definirea direcțiilor viitoare în tehnologie.