PHOTO-2023-11-17-18-00-48.jpg
ICI București

Participare ICI București la evenimentul „Performanțe Locale 2023”

Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat la evenimentul „Performanțe Locale 2023”, desfășurat astăzi, 17 noiembrie 2023.

Tematica principală a evenimentului organizat de Ghidul Primăriilor a fost buna practică în administrația locală.

ICI București dezvoltă soluții și proiecte inovatoare în domeniul informaticii aplicate administrației publice locale, având un impact pozitiv pentru eficiența proceselor administrative și calității vieții cetățenilor.

Prin implicarea activă în sesiunile de discuții, reprezentanții ICI București au explorat împreună cu reprezentanți ai primăriilor, ai industriei (companii cu activitate îndelungată și start-up-uri), factori de decizie și lideri guvernamentali , tehnologii avansate, soluții durabile și modele de dezvoltare comunitară inteligentă. Această prezență a consolidat poziția ICI București ca un centru de excelență în cercetare și dezvoltare, dedicat inovării și progresului în domeniul informaticii.

Evenimentul „Performanțe Locale 2023” a oferit ICI București șansa de a împărtăși experiențe, de a stabili parteneriate valoroase și de a contribui la definirea direcțiilor viitoare în tehnologie.

Evenimente recente

Listă completă
ici-stup.jpeg

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP"

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP", desfășurat luni, 27 mai 2024, la STUP. Evenimentul, organizat de Măgurele Science Park (MSP), a reunit experți din diverse industrii, dornici să exploreze și să integreze noi tehnologii digitale în afaceri. Discuțiile s-au axat pe subiecte de actualitate, precum inteligența artificială, blockchain, Internet of Things (IoT), High-Performance Computing (HPC) și Big Data.

ici-aeroporturi.jpeg

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România (AAR), care se desfășoară în perioada 28-29 mai 2024, la Iași. Acest eveniment, organizat în parteneriat cu Aeroportul Iași, marchează împlinirea a 25 de ani de activitate a AAR și abordează tema „Geopolitică și aeroporturile din România”.

participare-ripe.jpeg

Participarea ICI București la RIPE 88

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat, în perioada 20-24 mai 2024, la RIPE 88, care s-a desfășurat la Cracovia, în Polonia. Această reuniune bienală a atras aproximativ 600 de participanți din 59 țări, inclusiv furnizori de servicii internet, operatori de rețea și diverși alți actori importanți din industrie.