ici-danubius-diplome.jpeg
ICI București

ICI București și Universitatea „Danubius” din Galați au înmânat diplomele absolvenților primului curs organizat în parteneriat

Ieri, 30 iunie 2022, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București și Universitatea „Danubius” din Galați au înmânat diplomele absolvenților primului curs organizat în parteneriat, în baza protocolului de cooperare semnat în luna noiembrie a anului trecut.

Cursul de Manager Securitatea Informației a presupus o abordare interactivă cu caracter practic a celor mai noi informații din domeniu, având ca obiectiv final însușirea unor cunoștințe, tehnici și abilități practice esențiale pentru optimizarea activității profesionale, promovarea în muncă și dezvoltarea carierei profesionale. Acest curs le-a oferit participanților noțiunile necesare pentru monitorizarea, evaluarea și îmbunătățirea sistemului informatic, prin intermediul indicatorilor de performanță, indentificarea riscurilor și aplicarea măsurilor corective în scopul creșterii eficacității sistemului de management al securității informației.

La evenimentul organizat la Galați au participat, împreună cu absolvenții cursului și profesorii, Adrian-Victor Vevera, Directorul General al ICI București și Andy Corneliu Puşcă, Președintele Universității „Danubius”. Întrevederea a reprezentat un bun prilej de a intensifica legăturile de colaborare ale celor două instituții în domenii precum cercetarea și educația.