ici-aeroporturi.jpeg
ICI București

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România (AAR), care se desfășoară în perioada 28-29 mai 2024, la Iași. Acest eveniment, organizat în parteneriat cu Aeroportul Iași, marchează împlinirea a 25 de ani de activitate a AAR și abordează tema „Geopolitică și aeroporturile din România”.

Reprezentanții ICI București sunt prezenți pentru a discuta și a împărtăși perspective privind utilizarea tehnologiilor avansate în optimizarea operațiunilor aeroportuare și în creșterea securității cibernetice.

Conferința Anuală a AAR reunește directori ai aeroporturilor, reprezentanți ai companiilor aeriene și ai instituțiilor de stat cu atribuții în siguranța și securitatea aeronautică, precum și alți specialiști din țară și din străinătate. Agenda conferinței include subiecte de actualitate, precum evoluția pieței aviației în România, provocările aeroporturilor în contextul aderării la spațiul Schengen și dezvoltarea aviației civile românești în context european.