bscc.jpeg
ICI București

ICI București participă la Black Sea Cybersecurity Conference

ICI București participă la cea de-a opta ediție a Black Sea Cybersecurity Conference, care are loc în perioada 17-19 iunie 2024, la Constanța. Acest eveniment, găzduit de Centrul de Excelență pentru Securitate Cibernetică Maritimă (MARCYSCOE) din cadrul Universității Maritime din Constanța, reunește experți, factori de decizie, lideri din industrie și cadre universitare pentru a discuta despre evoluțiile critice în securitatea cibernetică sub tema „Cybersecurity Synergies in a Digitalised World”.

ICI București este reprezentat de paneliști la sesiunile „Rolul parteneriatelor public-privat în securitatea cibernetică” și „Răspunsul UE la amenințările cibernetice în evoluție în era digitală”. Perspectivele asupra strategiilor de securitate cibernetică colaborative și a proiectelor aflate în desfășurare ale institutului vor contribui în mod semnificativ la obiectivele conferinței de a promova cooperarea, partajarea cercetării și creșterea rezilienței digitale în Europa.

Black Sea Cybersecurity Conference își propune să creeze sinergii între diverse sectoare și țări pentru a aborda provocările universale de securitate cibernetică. Participarea activă a ICI București subliniază angajamentul de a promova cunoștințele și practicile de securitate cibernetică, asigurând un viitor digital mai sigur.