ici-participare-eveniment-ase.jpeg
ICI București

ICI București ia parte la seminarul "Rolul MIKTA într-o lume plină de provocări"

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București este onorat să ia parte la seminarul aflat în desfășurare "Rolul MIKTA într-o lume plină de provocări", găzduit astăzi, 29 februarie 2024, la Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București (ASE).

Acest eveniment prestigios prezintă o selecție distinsă de ambasadori din patru țări membre MIKTA: Mexic, Indonezia, Coreea și Turcia, fiecare oferindu-și viziunile privind puterea colaborării internaționale și a inovației strategice în abordarea provocărilor globale de astăzi.

MIKTA (Mexic, Indonezia, Coreea, Turcia , Australia) reprezintă un parteneriat informal important. Această alianță își propune să reducă diviziunea dintre țările dezvoltate și cele în curs de dezvoltare, pledând pentru o abordare unitară a diplomației globale.

Agenda promite o zi plină de discuții antrenante privind rolul esențial pe care MIKTA îl joacă în promovarea dialogului, înțelegerii și acțiunii în fața complexităților lumii moderne.

Participarea ICI București la acest eveniment demonstrează angajamentul institutului privind cooperarea internațională și avansarea diplomației.