implementare-zero-trust.jpeg
ICI București

ICI București a participat la „Zero Trust Journey Through Automation and Machine Learning”

ICI București a participat la evenimentul „Zero Trust Journey Through Automation and Machine Learning”, astăzi, 25 mai 2023. Evenimentul a fost organizat de Serviciul Comercial al Ambasadei SUA în România și de Palo Alto Networks, axându-se pe necesitatea de a îmbunătăți măsurile de securitate cibernetică și de a asigura pregătirea pentru provocările viitoare.

„Palo Alto Networks are o abordare unică în ceea ce privește securitatea cibernetică și ne bucurăm să luăm parte la această activitate”, a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București. „Implementarea Zero Trust nu mai reprezintă o opțiune, ci o necesitate pentru organizațiile care doresc să își dezvolte standardele de securitate cibernetică. Considerăm că automatizarea și machine learning joacă un rol esențial în a fi cu un pas înaintea atacatorilor și în protejarea activelor critice.”

„Zero Trust Journey Through Automation and Machine Learning” a fost organizat pentru a sublinia importanța cadrelor de securitate Zero Trust și a rolului automatizării și învățării automate în consolidarea apărării împotriva atacurilor cibernetice.

Participarea ICI București la acest eveniment este o dovadă a angajamentului institutului față de inovarea în domeniul securității cibernetice. Contribuțiile institutului au ajutat organizațiile din diverse sectoare să-și consolideze măsurile de securitate și să dezvolte rezistență împotriva amenințărilor cibernetice.

Evenimente recente

Listă completă
ici-stup.jpeg

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP"

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP", desfășurat luni, 27 mai 2024, la STUP. Evenimentul, organizat de Măgurele Science Park (MSP), a reunit experți din diverse industrii, dornici să exploreze și să integreze noi tehnologii digitale în afaceri. Discuțiile s-au axat pe subiecte de actualitate, precum inteligența artificială, blockchain, Internet of Things (IoT), High-Performance Computing (HPC) și Big Data.

ici-aeroporturi.jpeg

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România (AAR), care se desfășoară în perioada 28-29 mai 2024, la Iași. Acest eveniment, organizat în parteneriat cu Aeroportul Iași, marchează împlinirea a 25 de ani de activitate a AAR și abordează tema „Geopolitică și aeroporturile din România”.

participare-ripe.jpeg

Participarea ICI București la RIPE 88

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat, în perioada 20-24 mai 2024, la RIPE 88, care s-a desfășurat la Cracovia, în Polonia. Această reuniune bienală a atras aproximativ 600 de participanți din 59 țări, inclusiv furnizori de servicii internet, operatori de rețea și diverși alți actori importanți din industrie.