implementare-zero-trust.jpeg
ICI București

ICI București a participat la „Zero Trust Journey Through Automation and Machine Learning”

ICI București a participat la evenimentul „Zero Trust Journey Through Automation and Machine Learning”, astăzi, 25 mai 2023. Evenimentul a fost organizat de Serviciul Comercial al Ambasadei SUA în România și de Palo Alto Networks, axându-se pe necesitatea de a îmbunătăți măsurile de securitate cibernetică și de a asigura pregătirea pentru provocările viitoare.

„Palo Alto Networks are o abordare unică în ceea ce privește securitatea cibernetică și ne bucurăm să luăm parte la această activitate”, a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București. „Implementarea Zero Trust nu mai reprezintă o opțiune, ci o necesitate pentru organizațiile care doresc să își dezvolte standardele de securitate cibernetică. Considerăm că automatizarea și machine learning joacă un rol esențial în a fi cu un pas înaintea atacatorilor și în protejarea activelor critice.”

„Zero Trust Journey Through Automation and Machine Learning” a fost organizat pentru a sublinia importanța cadrelor de securitate Zero Trust și a rolului automatizării și învățării automate în consolidarea apărării împotriva atacurilor cibernetice.

Participarea ICI București la acest eveniment este o dovadă a angajamentului institutului față de inovarea în domeniul securității cibernetice. Contribuțiile institutului au ajutat organizațiile din diverse sectoare să-și consolideze măsurile de securitate și să dezvolte rezistență împotriva amenințărilor cibernetice.