participare-workshop-diseminare.jpeg
ICI București

ICI București a participat la workshop-ul de diseminare a rezultatelor şi multiplicare a proiectului Team2Share

Ieri, 18 iulie 2023, ICI București a participat la evenimentul de diseminare și multiplicare a rezultatelor realizate în cadrul proiectului Team2Share, organizat de Fundația Ana Aslan Internațional.

Proiectul Team2Share urmărește să ofere adulților (vârstnici) și persoanelor care au părăsit școala, o metodă modernă care folosește tehnologia, sub forma a două aplicații mobile.

Caracterul adaptativ al metodei constă în faptul că propune o abordare diferită de cea clasică, utilizând cele mai noi rezultate din domeniul neuroștiințelor și științelor educației, pentru o mai bună achiziție a competențelor și însușire a informației de către persoanele care au ieșit în afara procesului de instruire.

Activitatea are ca scop principal îmbunătățirea accesului adulților la educație, cu accent pe creșterea interesului pentru învățare și interacțiune socială, totul în scopul de a crește accesibilitatea, atractivitatea și eficacitatea învățării, indiferent de vârstă.

La workshop au participat au participat persoane interesate, specialiști, profesioniști în educație, științe medicale, potențiali utilizatori, care fac parte din organizații dedicate îmbunătățirii vieții adulților, din administrația publică sau privată.