participare-eveniment-ici.jpeg
ICI București

ICI București a participat la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări

Astăzi, 7 septembrie 2023, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări, eveniment deschis de președintele României, Klaus Iohannis, și de premierul țării, Marcel Ciolacu.

Forumul, organizat în marja Summitului Iniţiativei celor Trei Mări, a facilitat discuții referitoare la consolidarea și diversificarea instrumentelor financiare ale Inițiativei, precum și la direcțiile de acțiune pentru dezvoltarea interconectărilor transfrontaliere în domeniul infrastructurii, energie și digitalizării.

"ICI București este onorat să participe la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări și să contribuie la eforturile de consolidare a colaborării regionale. Suntem determinați să folosim expertiza noastră în domeniul TIC pentru a sprijini dezvoltarea durabilă și creșterea economică în regiunea Mării Negre, continuându-ne astfel misiunea de a susține excelența în cercetare și inovare." a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București.

Participarea activă a institutului la acest eveniment demonstrează angajamentul de a contribui la inițiative care promovează progresul tehnologic și dezvoltarea regională.