ici-stup.jpeg
ICI București

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP"

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP", desfășurat luni, 27 mai 2024, la STUP. Evenimentul, organizat de Măgurele Science Park (MSP), a reunit experți din diverse industrii, dornici să exploreze și să integreze noi tehnologii digitale în afaceri. Discuțiile s-au axat pe subiecte de actualitate, precum inteligența artificială, blockchain, Internet of Things (IoT), High-Performance Computing (HPC) și Big Data.

Reprezentanții ICI București au prezentat cinci proiecte de cercetare inovative, care au atras interesul tuturor celor prezenți. Prezentările au cuprins cele mai recente dezvoltări în domeniul blockchain, soluții avansate în comunicații digitale, proiecte de inginerie software și sisteme complexe, inovații în arhitecturi IT și inteligență artificială. Ulterior, în cadrul panelului despre ecosistemul digital, a fost evidențiată importanța HPC (High-Performance Computing) în transformarea afacerilor.

Evenimentul a oferit participanților ocazia de a explora noi soluții tehnologice, de a interacționa cu experți din diverse domenii și de a stabili conexiuni pentru viitoare colaborări. Cu o echipă de experți dedicați și proiecte de impact, ICI București contribuie activ la progresul tehnologic și la dezvoltarea economiei bazate pe cunoaștere în România.