conferinta-ici.jpeg
ICI București

ICI București a participat la conferința „Viitorul afacerilor de familie în România”

ICI București a participat marți, 30 ianuarie 2024, la cea de-a doua ediție a conferinței cu tema „Viitorul afacerilor de familie în România. Evenimentul a fost organizat de Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București.

Dezbaterea a reunit antreprenori, oficialități și consultanți pentru a identifica principalele soluții de dezvoltare a afacerilor de familie, un sector strategic pentru economia noastră. Temele abordate au fost: principalele provocări ale afacerilor de familie din România, promovarea business-urilor antreprenoriale și afacerile de familie ca exemplu pentru potențialii antreprenori, impactul reglementărilor / legislației / birocrației asupra afacerilor de familie, expansiunea internațională a afacerilor de familie și provocări fiscale pentru afacerile de familie din România.

Evenimente recente

Listă completă
ici-stup.jpeg

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP"

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP", desfășurat luni, 27 mai 2024, la STUP. Evenimentul, organizat de Măgurele Science Park (MSP), a reunit experți din diverse industrii, dornici să exploreze și să integreze noi tehnologii digitale în afaceri. Discuțiile s-au axat pe subiecte de actualitate, precum inteligența artificială, blockchain, Internet of Things (IoT), High-Performance Computing (HPC) și Big Data.

ici-aeroporturi.jpeg

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România (AAR), care se desfășoară în perioada 28-29 mai 2024, la Iași. Acest eveniment, organizat în parteneriat cu Aeroportul Iași, marchează împlinirea a 25 de ani de activitate a AAR și abordează tema „Geopolitică și aeroporturile din România”.

participare-ripe.jpeg

Participarea ICI București la RIPE 88

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat, în perioada 20-24 mai 2024, la RIPE 88, care s-a desfășurat la Cracovia, în Polonia. Această reuniune bienală a atras aproximativ 600 de participanți din 59 țări, inclusiv furnizori de servicii internet, operatori de rețea și diverși alți actori importanți din industrie.