conferinta-bsda.jpeg
ICI București

ICI București a participat la Conferinţa BSDA 2023

ICI București a participat marţi, 30 mai 2023, la Conferinţa BSDA 2023 (cu tema "Facing new threats and geopolitical realities, the future for the Romanian Military and defense industry with more than one year since the beginning of the Ukraine war"), care s-a desfășurat la Cercul Militar Naţional.

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București a participat la panelul „ Noi provocări și amenințări în domeniile operaționale neconvenționale - cibernetic și spațiu”, menținând : „Mă bucur să fiu astăzi aici, după ce anul trecut am participat la cea mai mare expoziție din domeniul militar, eveniment pe care îl așteptăm cu interes din doi în doi ani. În domeniul securității cibernetice, asistăm la o creștere a gradului de sofisticare a amenințărilor cibernetice, variind de la atacuri sponsorizate de stat până la infracțiuni extrem de bine organizate. Impactul potențial al atacurilor cibernetice asupra infrastructurii critice, securității naționale și entităților private este o preocupare constantă care necesită inovare continuă, colaborare și măsuri proactive de apărare. Vreau să vă asigur că ICI București rămâne un partener de încredere pentru organizațiile din domeniul apărării, oferind soluții inovatoare, dezvoltând tehnologii de ultimă oră care pot aborda provocările complexe din această industrie.”

Conferința BSDA 2023 a reunit oficiali guvernamentali, lideri și experți din industria apărării, abordând probleme și provocări stringente din acest domeniu, analizând impactul noilor amenințări și realități geopolitice. Evenimentul încurajează colaborarea, schimbul de cunoștințe și dezvoltarea de parteneriate, cu scopul de a consolida industria apărării și capacitățile militare.