conferinta-bsda-2023.jpeg
ICI București

ICI București a participat la Conferinţa BSDA 2023

ICI București a participat astăzi, 16 noiembrie 2023, la Conferinţa BSDA 2023, care s-a desfășurat la Cercul Militar Naţional. Tema acestei ediții a fost “Security & Safety Challenges in the Never Ending Environment Changes & Advancing Technologies”.

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București a participat la panelul „Order, Safety & Cybersecurity”, subliniind: „Întreaga noastră societate depinde de protecția infrastructurilor critice. Implementarea unor măsuri avansate de securitate cibernetică și monitorizare constantă contribuie esențial la prevenirea amenințărilor interne și externe asupra acestor infrastructuri esențiale pentru siguranța națională. Prin cercetare avansată, dezvoltare de soluții inovatoare și colaborare strânsă cu autoritățile și sectorul privat, putem să furnizăm tehnologii și strategii de securitate cibernetică de vârf pentru a asigura rezistența sistemelor de apărare.”

Conferința BSDA 2023 a reunit oficiali guvernamentali, lideri și experți din industria apărării, abordând probleme și provocări stringente din acest domeniu, analizând impactul noilor amenințări și realități geopolitice. Evenimentul încurajează colaborarea, schimbul de cunoștințe și dezvoltarea de parteneriate, cu scopul de a consolida industria apărării și capacitățile militare.