conferinta-bsda-2023.jpeg
ICI București

ICI București a participat la Conferinţa BSDA 2023

ICI București a participat astăzi, 16 noiembrie 2023, la Conferinţa BSDA 2023, care s-a desfășurat la Cercul Militar Naţional. Tema acestei ediții a fost “Security & Safety Challenges in the Never Ending Environment Changes & Advancing Technologies”.

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București a participat la panelul „Order, Safety & Cybersecurity”, subliniind: „Întreaga noastră societate depinde de protecția infrastructurilor critice. Implementarea unor măsuri avansate de securitate cibernetică și monitorizare constantă contribuie esențial la prevenirea amenințărilor interne și externe asupra acestor infrastructuri esențiale pentru siguranța națională. Prin cercetare avansată, dezvoltare de soluții inovatoare și colaborare strânsă cu autoritățile și sectorul privat, putem să furnizăm tehnologii și strategii de securitate cibernetică de vârf pentru a asigura rezistența sistemelor de apărare.”

Conferința BSDA 2023 a reunit oficiali guvernamentali, lideri și experți din industria apărării, abordând probleme și provocări stringente din acest domeniu, analizând impactul noilor amenințări și realități geopolitice. Evenimentul încurajează colaborarea, schimbul de cunoștințe și dezvoltarea de parteneriate, cu scopul de a consolida industria apărării și capacitățile militare.

Evenimente recente

Listă completă
ici-stup.jpeg

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP"

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP", desfășurat luni, 27 mai 2024, la STUP. Evenimentul, organizat de Măgurele Science Park (MSP), a reunit experți din diverse industrii, dornici să exploreze și să integreze noi tehnologii digitale în afaceri. Discuțiile s-au axat pe subiecte de actualitate, precum inteligența artificială, blockchain, Internet of Things (IoT), High-Performance Computing (HPC) și Big Data.

ici-aeroporturi.jpeg

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România (AAR), care se desfășoară în perioada 28-29 mai 2024, la Iași. Acest eveniment, organizat în parteneriat cu Aeroportul Iași, marchează împlinirea a 25 de ani de activitate a AAR și abordează tema „Geopolitică și aeroporturile din România”.

participare-ripe.jpeg

Participarea ICI București la RIPE 88

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat, în perioada 20-24 mai 2024, la RIPE 88, care s-a desfășurat la Cracovia, în Polonia. Această reuniune bienală a atras aproximativ 600 de participanți din 59 țări, inclusiv furnizori de servicii internet, operatori de rețea și diverși alți actori importanți din industrie.