christmas-gala.jpeg
ICI București

ICI București a participat la Christmas Innovation Gala

Astăzi, 18 decembrie 2023, ICI București a participat la Christmas Innovation Gala, organizat de Asociația Română pentru Smart City în parteneriat cu Vantage Towers.

“Ne bucurăm să fim prezenți la această gală dedicată inovării, având în vedere numeroasele proiecte demarate în anul 2023, proiecte ce creează baza unui an 2024 și mai bun. Ca exemple, mă voi limita la colecția de NFT-uri lansată alături de Poșta Română și la implementarea ScanX, care va diminua timpul de completare a datelor la ghișee. Există multe dezvoltări pe care le putem implementa în zona de digitalizare, iar atuul nostru este că atunci când creăm aplicații, luăm în calcul de la început componenta de securitate cibernetică” a susținut Adrian-Victor Vevera, director general ICI București.

Evenimentul a fost dedicat lansării platformei „Customer Portal”, un instrument inovator destinat facilitării accesului la infrastructura digitală și încurajării dialogului între diferiți actori din industrie și instituții guvernamentale, într-o atmosferă festivă de Crăciun.