innovation-labs.jpeg
ICI București

ICI București a participat la cea de-a 11-a ediție a programului Innovation Labs

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat la cea de-a 11-a ediție a programului Innovation Labs. Acest program a reunit antreprenori, cercetători și oameni pasionați de tehnologie, cu scopul de a promova inovația și de a sprijini startup-urile promițătoare în acest domeniu. Evenimentul Demo Day al programului a avut loc luni, 29 mai 2023, la Aula Magna a Universității POLITEHNICA din București.

În cadrul evenimentului, cele 17 echipe finaliste au susținut prezentări și demonstrații tehnice ale produselor și ale soluțiilor inovatoare, prezentări urmate de decernarea premiilor și de o sesiune de networking. Astfel, participanții au avut șansa de a interacționa cu reprezentanți din diverse sectoare ale ecosistemului startup-urilor tehnologice, încurajând colaborarea și schimbul de idei și bune practici.

La Demo Day au participat Mihnea Costoiu, Rector al Universității Politehnica din București, E.S. Reuven Azar, Ambasador al Statului Israel în România, Victor Negrescu, vicepreședinte al Comisiei pentru Cultură și Educație din Parlamentul European, Rareș Hopinca, City Manager al Sectorului 5 din București și numeroși reprezentanți ai mediului privat.

ICI București felicită atât câștigătorii, cât și organizatorii și întreaga echipă Innovation Labs, pentru angajamentul demonstrat în promovarea inovației și susținerea startup-urilor, impulsionând depășirea granițelor în tehnologie.