cybersecurity-conference.jpeg
ICI București

ICI București a participat la Bucharest Cybersecurity Conference 2022

În perioada 27-28 octombrie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat la conferința organizată de către Directoratul Național de Securitate Cibernetică - Bucharest Cybersecurity Conference.

În cadrul evenimentului, Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului a discutat despre promovarea inițiativelor românești în domeniul cibernetic, atât din zona academică, hub-uri, cât și din zone precum cercetare și cloud.

Panelul „Romanian initiatives in cybersecurity” l-a avut ca moderator pe Radu Stănescu, Membru al consiliului de administraţie al Centrului de competenţe în materie de securitate cibernetică. Ceilalți speakeri care au participat la discuțiile din cadrul panelului au fost Gabriel David, Șef Divizie Serviciul de Telecomunicații Speciale, Cosmin Anghel Director Securitate Cibernetică, Nuclearelectrica, Sorin Mirițescu, Director Cercetare-Dezvoltare, SAFETECH INNOVATIONS SA, Vladimir Ester, Director Tehnic ClusterPower, și Lior Michelzon, Director Secure DevOps, HCL Software.

Evenimentul reprezintă o continuare a seriei de conferințe #CERTCON, la care ICI București s-a bucurat să participe și să aducă un aport semnificativ în domeniul securității cibernetice din România.

Evenimente recente

Listă completă
participare-forum-de-cooperare.jpeg

Participarea ICI București la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud - România

Astăzi, 29 noiembrie 2022, o delegație a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud – România, care s-a desfășurat la București.

conferinta-17.jpeg

ICI București organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual – CNIV 2022

Astăzi, 25 noiembrie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual în format hibrid, în București, și online. Reprezentanți importanți ai educației românești se reunesc astăzi sub auspiciile acestui un eveniment academic cu tradiție care are loc concomitent cu International Conference on Virtual Learning – ICVL, unde sunt invitați și participanți din alte țări.

global-cybersecurity-forum-participare.jpeg

ICI București participă la Global Cybersecurity Forum, în Arabia Saudită

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) participă, în perioada 9-10 noiembrie 2022, la Global Cybersecurity Forum cu tema „Rethinking the Global Cyber Order”, în Riad, Arabia Saudită. Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului, a fost invitat să participe la dezbaterea pe tema competiției: Fierce Competition - The Battle Over Cyber Talent and the Driving Forces of Talent Concentration, împreună cu [...]