inaexpo.jpeg
ICI București

ICI București a fost prezent la INAEXPO

ICI București a participat la cea de-a II-a ediție a INAEXPO, eveniment care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului în data de 6 decembrie 2023. Tema centrală a conferinței a fost „Simplificare prin digitalizare în administrația publică”, promovând astfel inovarea în administrația publică și contribuind la accelerarea procesului de transformare digitală și la creșterea calității serviciilor publice, prin transferul de cunoștințe.

„Ne bucurăm să fim prezenți la INAEXPO, subliniind astfel determinarea noastră privind colaborarea cu administrația publică pentru a implementa soluții digitale avansate și eficiente. Prin eforturi comune, avem convingerea că putem contribui semnificativ la îmbunătățirea serviciilor publice și la creșterea satisfacției cetățenilor.” a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București.

Reprezentanții ICI București au interacționat cu participanții la eveniment care au vizitat standul institutului, unde au fost prezentate noi soluții și servicii care evidențiază contribuțiile concrete la transformarea digitală a administrației publice.

La conferință au participa reprezentanți ai instituțiilor publice, ai organizațiilor nonguvernamentale, ai mediului privat, precum și ai mediului academic.