IMG_3271.jpeg
ICI București

ICI București sărbătorește alături de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 110 ani de Olimpism în România

Astăzi, 27 martie 2024, ICI București a sărbătorit alături de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) 110 ani de la înființarea acestuia, prin lansarea NFT-ului „110 ani de Olimpism în România”. Acest NFT reprezintă un omagiu adus valorilor olimpice și realizărilor excepționale ale sportivilor români de-a lungul timpului.

În cadrul evenimentului, reprezentanții ICI București și COSR au subliniat importanța susținerii și promovării sportului și a valorilor olimpice în societatea românească. Această colaborare între instituțiile de cercetare și organizațiile sportive demonstrează angajamentul comun pentru promovarea excelenței în sport și cultura sportivă în România.

Anul trecut, a fost lansată colecția "The Generational Circle", o recunoaștere a istoriei Comitetului Olimpic și Sportiv Român și a istoriei prezenței României la Jocurile Olimpice, realizate virtual sub formă de momente istorice reprezentate prin NFT-uri. Aceasta include un drop special exclusiv de NFT intitulat "ICONS of the Generational Circle" care aduce un omagiu personalităților legendare ale sporturilor olimpice.