768878c3-c5b0-4c19-82a9-30ce086895c0.jpeg
ICI București

ICI București prezent la ARSC Leaders Meeting

ICI București a fost prezent astăzi, 7 decembrie 2023, la cea de a șaptea ediție a ARSC Leaders Meeting, organizată de Asociația Română de Smart City la Palatul Parlamentului.

“Felicit Asociația Română de Smart City pentru acest eveniment la care i-a adus la aceeași masă pe toți cei care au reușit să transforme oportunitățile oferite de era digitalizării în proiecte concrete, proiecte care fac diferența în viața de zi cu zi a cetățenilor. Mă bucur să reprezint astăzi ICI București, care rămâne un partener de încredere dezvoltând proiecte pentru o societate digitalizată, sustenabilă, accesibilă și inovatoare.” a susținut Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului.

Evenimentul a fost organizat pentru a celebra realizările anului care se încheie pentru Industria Smart City și pentru a schița direcțiile strategice pentru anul viitor.

Întâlnirea a fost dedicată consolidării comunității și a parteneriatelor strategice, promovând inovația și tehnologia ca motoare de dezvoltare urbană sustenabilă.

Acest eveniment a reprezentat un bun prilej de a împărtăși idei și de a planifica acțiuni viitoare care vor contribui la transformarea orașelor și comunităților românești în hub-uri de inovare și tehnologie.