ICI BSDA 2022.jpeg
ICI București

ICI București participă ca expozant la Black Sea Defense, Aerospace and Security – BSDA2022

În perioada 18 - 20 mai 2022, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI București este prezent ca expozant la cea de-a opta ediție a expo-conferinței internaționale Black Sea Defense, Aerospace and Security – BSDA2022.

Cel mai mare eveniment din domeniul industriei de apărare din Europa Centrală și de Sud se desfășoară la Romaero, ICI București prezentându-și oferta în domeniul forensic digital. În cadrul expo-conferinței, au loc discuții despre posibilitatea dezvoltării de noi produse și servicii pentru analiza vulnerabilităților în vederea limitării riscurilor, precum și despre activități de pregătire la un nivel superior a specialiștilor în domeniu.

„Ne bucurăm să fim prezenți la cea mai mare expoziție din domeniul militar, printre cele peste 380 de companii din industria de apărare, aeronautică şi securitate. Considerăm că este o bună oportunitate pentru a prezenta serviciile pe care le oferă Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică în domeniul forensic digital, având în vedere nevoia de recuperare a dovezilor digitale și de localizare a fișierelor și datelor șterse, criptate sau deteriorate, acestea putând servi drept dovadă în investigațiile penale, civile, comerciale sau de securitate națională.” a declarat Adrian Victor Vevera, Director General al ICI București.

Pe parcursul următoarelor două zile, reprezentanții Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică se vor afla în Pavilionul C, la standul C1302.

Evenimente recente

Listă completă
participare-forum-de-cooperare.jpeg

Participarea ICI București la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud - România

Astăzi, 29 noiembrie 2022, o delegație a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud – România, care s-a desfășurat la București.

conferinta-17.jpeg

ICI București organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual – CNIV 2022

Astăzi, 25 noiembrie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual în format hibrid, în București, și online. Reprezentanți importanți ai educației românești se reunesc astăzi sub auspiciile acestui un eveniment academic cu tradiție care are loc concomitent cu International Conference on Virtual Learning – ICVL, unde sunt invitați și participanți din alte țări.

global-cybersecurity-forum-participare.jpeg

ICI București participă la Global Cybersecurity Forum, în Arabia Saudită

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) participă, în perioada 9-10 noiembrie 2022, la Global Cybersecurity Forum cu tema „Rethinking the Global Cyber Order”, în Riad, Arabia Saudită. Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului, a fost invitat să participe la dezbaterea pe tema competiției: Fierce Competition - The Battle Over Cyber Talent and the Driving Forces of Talent Concentration, împreună cu [...]