ICI BSDA 2022.jpeg
ICI București

ICI București participă ca expozant la Black Sea Defense, Aerospace and Security – BSDA2022

În perioada 18 - 20 mai 2022, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI București este prezent ca expozant la cea de-a opta ediție a expo-conferinței internaționale Black Sea Defense, Aerospace and Security – BSDA2022.

Cel mai mare eveniment din domeniul industriei de apărare din Europa Centrală și de Sud se desfășoară la Romaero, ICI București prezentându-și oferta în domeniul forensic digital. În cadrul expo-conferinței, au loc discuții despre posibilitatea dezvoltării de noi produse și servicii pentru analiza vulnerabilităților în vederea limitării riscurilor, precum și despre activități de pregătire la un nivel superior a specialiștilor în domeniu.

„Ne bucurăm să fim prezenți la cea mai mare expoziție din domeniul militar, printre cele peste 380 de companii din industria de apărare, aeronautică şi securitate. Considerăm că este o bună oportunitate pentru a prezenta serviciile pe care le oferă Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică în domeniul forensic digital, având în vedere nevoia de recuperare a dovezilor digitale și de localizare a fișierelor și datelor șterse, criptate sau deteriorate, acestea putând servi drept dovadă în investigațiile penale, civile, comerciale sau de securitate națională.” a declarat Adrian Victor Vevera, Director General al ICI București.

Pe parcursul următoarelor două zile, reprezentanții Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică se vor afla în Pavilionul C, la standul C1302.