2com.png
ICI București

ICI București a participat la o întrunire cu Centrul de Cercetări în Inginerie și Management din cadrul Universității Politehnica Timișoara

Vineri, 20 mai 2022, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat la o întrunire online cu Centrul de Cercetări în Inginerie și Management (CCIM) constituit la nivelul Departamentului de Management, Facultatea de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

În cadrul întâlnirii, Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București a prezentat atât proiectele aflate în desfășurare, cât și centrele de competență care activează în cadrul instituției și revistele de specialitate editate la nivelul institutului.

Urmare întrunirii, cele două instituții și-au propus intensificarea legăturilor de colaborare în domenii precum cercetarea și educația, cooperarea interinstituțională fiind esențială în toate demersurile, având ca scop generarea unui impact pozitiv asupra viitoarelor activități desfășurate

La eveniment au participat profesori universitari și doctoranzi din cadrul Facultății de Management în Producție și Transporturi, Universitatea Politehnica Timișoara.

Evenimente recente

Listă completă
participare-forum-de-cooperare.jpeg

Participarea ICI București la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud - România

Astăzi, 29 noiembrie 2022, o delegație a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la Forumul de Cooperare a Guvernării Digitale Coreea de Sud – România, care s-a desfășurat la București.

conferinta-17.jpeg

ICI București organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual – CNIV 2022

Astăzi, 25 noiembrie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) organizează ediția cu numărul 20 a Conferinței Naționale de Învățământ Virtual în format hibrid, în București, și online. Reprezentanți importanți ai educației românești se reunesc astăzi sub auspiciile acestui un eveniment academic cu tradiție care are loc concomitent cu International Conference on Virtual Learning – ICVL, unde sunt invitați și participanți din alte țări.

global-cybersecurity-forum-participare.jpeg

ICI București participă la Global Cybersecurity Forum, în Arabia Saudită

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) participă, în perioada 9-10 noiembrie 2022, la Global Cybersecurity Forum cu tema „Rethinking the Global Cyber Order”, în Riad, Arabia Saudită. Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului, a fost invitat să participe la dezbaterea pe tema competiției: Fierce Competition - The Battle Over Cyber Talent and the Driving Forces of Talent Concentration, împreună cu [...]