photo_2024-04-10_09-09-46.jpg
ICI București

ICI București a participat la Energy 2024 CEO Forum & Awards

ICI București a participat marți, 9 aprilie 2024, la cea de a 13-a ediție a Energy 2024 CEO Forum & Awards, eveniment organizat de The Diplomat Bucharest.

Forumul dedicat experților în energie a reunit factorii de decizie la nivel guvernamental și liderii societății civile și de nivel C din sectorul energetic, având ca scop împărtășirea cunoștințelor, exprimarea ideilor și recunoașterea obiectivă a performanței dovedite de profesioniști și proiecte.

Printre subiectele abordate, s-au numărat Noua Strategie Energetică a României, fondul de modernizare – sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice, tranziția energetică – costuri, investiții, provocări pentru industrie, securitatea energetică a României și a Europei de Est, consolidarea rețelelor electrice în contextul electrificării transporturilor - investiții, provocări și oportunități și strategia privind dezvoltarea proiectelor din surse regenerabile.

Evenimente recente

Listă completă
ici-stup.jpeg

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP"

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP", desfășurat luni, 27 mai 2024, la STUP. Evenimentul, organizat de Măgurele Science Park (MSP), a reunit experți din diverse industrii, dornici să exploreze și să integreze noi tehnologii digitale în afaceri. Discuțiile s-au axat pe subiecte de actualitate, precum inteligența artificială, blockchain, Internet of Things (IoT), High-Performance Computing (HPC) și Big Data.

ici-aeroporturi.jpeg

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România (AAR), care se desfășoară în perioada 28-29 mai 2024, la Iași. Acest eveniment, organizat în parteneriat cu Aeroportul Iași, marchează împlinirea a 25 de ani de activitate a AAR și abordează tema „Geopolitică și aeroporturile din România”.

participare-ripe.jpeg

Participarea ICI București la RIPE 88

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat, în perioada 20-24 mai 2024, la RIPE 88, care s-a desfășurat la Cracovia, în Polonia. Această reuniune bienală a atras aproximativ 600 de participanți din 59 țări, inclusiv furnizori de servicii internet, operatori de rețea și diverși alți actori importanți din industrie.