Planet.jpg
ICI București

ICI București a fost prezent la Planet Day Bucharest: Executive Seminar

Joi, 9 mai 2024, ICI București a fost prezent la Planet Day Bucharest: Executive Seminar, organizat de Planet și Serviciul Comercial al Ambasadei SUA în România. Evenimentul a avut ca temă „Sprijinirea Durabilității și Dezvoltării Economice Regionale cu Date de Observare a Pământului”.

Seminarul a reunit reprezentanți ai sectorului guvernamental, ai mediului de afaceri și ai instituțiilor academice pentru a discuta importanța tehnologiilor de observare a Pământului și modul în care acestea pot fi folosite pentru a sprijini dezvoltarea economică și durabilă a regiunilor.

Printre subiectele abordate, s-au numărat importanța tehnologiilor de observare a pământului, introducerea variabilelor planetare pentru managementul apei, silviculturii și meteorologiei, monitorizarea agriculturii la scară largă, observarea pământului pentru orașe inteligente și activități economice.

Evenimente recente

Listă completă
ici-stup.jpeg

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP"

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP", desfășurat luni, 27 mai 2024, la STUP. Evenimentul, organizat de Măgurele Science Park (MSP), a reunit experți din diverse industrii, dornici să exploreze și să integreze noi tehnologii digitale în afaceri. Discuțiile s-au axat pe subiecte de actualitate, precum inteligența artificială, blockchain, Internet of Things (IoT), High-Performance Computing (HPC) și Big Data.

ici-aeroporturi.jpeg

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România (AAR), care se desfășoară în perioada 28-29 mai 2024, la Iași. Acest eveniment, organizat în parteneriat cu Aeroportul Iași, marchează împlinirea a 25 de ani de activitate a AAR și abordează tema „Geopolitică și aeroporturile din România”.

participare-ripe.jpeg

Participarea ICI București la RIPE 88

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat, în perioada 20-24 mai 2024, la RIPE 88, care s-a desfășurat la Cracovia, în Polonia. Această reuniune bienală a atras aproximativ 600 de participanți din 59 țări, inclusiv furnizori de servicii internet, operatori de rețea și diverși alți actori importanți din industrie.