Listă Evenimente

regional-responses-to-covid-crises.jpeg

ICI București organizează workshop-ul și seminarul interregional “Regional responses to COVID-19 crisis on Home Care ICT sector”

În perioada 20-21 septembrie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București, organizează, la București, workshop-ul și seminarul interregional “Regional responses to COVID-19 crisis on Home Care ICT sector” în cadrul proiectului Interreg Europe HoCare.

uniting-competences-for-a-stronger-europe.jpeg

ICI București a participat la conferința „Uniting Competences for a Stronger Europe”

În perioada 7 – 9 septembrie 2022, EuroCC România – Centrul Național de Competențe în High Performance Computing (HPC) a participat la conferința organizată de către EuroCC și CASTIEL în Muntenegru, cu tema „Uniting Competences for a Stronger Europe”.

co-organizator-ssima.jpeg

ICI București este co-organizator pentru cea de-a 6-a ediție a Școlii Internaționale de Imagistică cu Aplicații în Medicină (SSIMA)

Doi dintre membri ROHEALTH, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI București si Universitatea Politehnica din București, în parteneriat cu Primăria Oradea, organizează cea de-a 6-a ediție a Școlii Internaționale de Imagistică cu Aplicații în Medicină (SSIMA) în perioada 5-9 septembrie 2022.

ici-danubius-diplome.jpeg

ICI București și Universitatea „Danubius” din Galați au înmânat diplomele absolvenților primului curs organizat în parteneriat

Ieri, 30 iunie 2022, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București și Universitatea „Danubius” din Galați au înmânat diplomele absolvenților primului curs organizat în parteneriat, în baza protocolului de cooperare semnat în luna noiembrie a anului trecut.

cip2022.jpeg

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică a organizat CIP Forum V 2022

În perioada 14-16 iunie 2022, la Palatul Parlamentului, s-a desfășurat cea de-a cincea ediție a forumului internațional “CRITICAL INFRASTRUCTURE PROTECTION FORUM – CIP FORUM V 2022 - Critical Infrastructure Protection & Resilience Europe 2022”. Evenimentul a fost organizat de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, la inițiativa IF Idea Factory Think Tank, sub Înaltul Patronaj al Președintelui Camerei Deputaților –Marcel Ciolacu,

nextgen.jpeg

ICI București a participat la prima întâlnire NeXGen

Ieri, 7 iunie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la prima întâlnire NeXGen – de la concurență la convergență, eveniment dedicat industriei smart city. În cadrul întâlnirii, au fost abordate subiecte precum mediile colaborative ale proiectelor inteligente și ce are de făcut mediul privat.