Listă Evenimente

ici-danubius-diplome.jpeg

ICI București și Universitatea „Danubius” din Galați au înmânat diplomele absolvenților primului curs organizat în parteneriat

Ieri, 30 iunie 2022, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București și Universitatea „Danubius” din Galați au înmânat diplomele absolvenților primului curs organizat în parteneriat, în baza protocolului de cooperare semnat în luna noiembrie a anului trecut.

nextgen.jpeg

ICI București a participat la prima întâlnire NeXGen

Ieri, 7 iunie 2022, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la prima întâlnire NeXGen – de la concurență la convergență, eveniment dedicat industriei smart city. În cadrul întâlnirii, au fost abordate subiecte precum mediile colaborative ale proiectelor inteligente și ce are de făcut mediul privat.

hpc-training.jpeg

ICI București continuă informarea și educarea în domeniul HPC

Astăzi, 26 mai 2022, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică – ICI București, prin NCC România – Centrul Național de Competențe în High Performance Computing (HPC), a organizat un eveniment de training online, împreună cu alte două centre de competență din cadrul proiectului, respectiv NCC Olanda și NCC Muntenegru.

ICI a participat la DataCenter Forum.jpg

Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică a participat la DataCenter Forum 2022

Astăzi, 25 mai 2022, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat la DataCenter Forum 2022, eveniment dedicat profesioniștilor și tehnologiiilor din domeniul centrelor de date.

2com.png

ICI București a participat la o întrunire cu Centrul de Cercetări în Inginerie și Management din cadrul Universității Politehnica Timișoara

Vineri, 20 mai 2022, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat la o întrunire online cu Centrul de Cercetări în Inginerie și Management (CCIM) constituit la nivelul Departamentului de Management, Facultatea de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

cyber diplomacy course photo.jpeg

ICI București a organizat cursul de diplomație cibernetică „Cyber Diplomacy Basic Course”

În perioada 18-20 mai 2022, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI București, prin Centrul de Diplomație Cibernetică, a organizat, sub egida Colegiului European de Securitate și Apărare, cursul de diplomație cibernetică „Cyber Diplomacy Basic Course”.