Listă Evenimente

ici-stup.jpeg

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP"

ICI București a participat la evenimentul „Driving Innovation: Soluții digitale inteligente din comunitatea MSP", desfășurat luni, 27 mai 2024, la STUP. Evenimentul, organizat de Măgurele Science Park (MSP), a reunit experți din diverse industrii, dornici să exploreze și să integreze noi tehnologii digitale în afaceri. Discuțiile s-au axat pe subiecte de actualitate, precum inteligența artificială, blockchain, Internet of Things (IoT), High-Performance Computing (HPC) și Big Data.

ici-aeroporturi.jpeg

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România

ICI București participă la Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România (AAR), care se desfășoară în perioada 28-29 mai 2024, la Iași. Acest eveniment, organizat în parteneriat cu Aeroportul Iași, marchează împlinirea a 25 de ani de activitate a AAR și abordează tema „Geopolitică și aeroporturile din România”.

participare-ripe.jpeg

Participarea ICI București la RIPE 88

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a participat, în perioada 20-24 mai 2024, la RIPE 88, care s-a desfășurat la Cracovia, în Polonia. Această reuniune bienală a atras aproximativ 600 de participanți din 59 țări, inclusiv furnizori de servicii internet, operatori de rețea și diverși alți actori importanți din industrie.

imghpc.jpeg

ICI București, prin Centrul Național de Competențe în HPC – RoNCC, a organizat HPC Masterclass

În perioada 20-24 mai 2024, ICI București, prin Centrul Național de Competențe în HPC – RoNCC, împreună cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, a organizat evenimentul hibrid „HPC Masterclass”. Evenimentul de cinci zile a reunit experți de top, academicieni și profesioniști din industrie care au explorat și au prezentat inovații în domeniul tehnologiilor de calcul de înaltă performanță (HPC).

imgev.jpeg

ICI București a prezentat soluții digitale inovative pentru monitorizarea și managementul personalizat al persoanelor vârstnice

ICI București a prezentat, în cadrul webinarului „Soluții digitale inovative pentru monitorizarea și managementul personalizat al persoanelor vârstnice: sistemele RO-SmartAgeing și vINCI, instrumente practice în sprijinul profesioniștilor în sănătate și pacienților”, organizat de Clusterul RoHealth, joi, 23 mai 2024.

participare-ici-bsda.jpeg

Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, a participat ca vorbitor la BSDA 2024

Adrian-Victor Vevera, directorul general al Institutului de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat ca vorbitor la cea de-a noua ediție a expo-conferinței internaționale Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), care s-a desfășurat în perioada 22-24 mai 2024, la Romaero Băneasa.