Listă Evenimente

participare-gala.jpeg

Participarea ICI București la Gala „Licence for a Better World”

ICI București a participat marți, 11 iunie 2024, la Gala „Licence for a Better World”, un eveniment organizat la Palatul Regal. Gala, parte a proiectului național „Împreună Protejăm România”, a marcat cea de-a XXIII-a ediție a inițiativei, lansată în anul 2020.

ici-event-automotive.jpeg

Directorul General al ICI București a participat la Automotive R&D Power Breakfast

Adrian-Victor Vevera, Directorul General al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat la cea de-a cincea ediție a conferinței Automotive R&D Power Breakfast, organizată de The Diplomat-Bucharest & Automotive Today.

ici-buc-cluj.jpeg

Participarea ICI București la inaugurarea noului terminal de la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la inaugurarea noului terminal de plecări al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca.

ici-gala-ziarul-pozitiv.jpeg

ICI București prezent la Gala Ziarul Pozitiv

ICI București, a participat la prima ediție a Galei Ziarul Pozitiv, desfășurată joi, 30 mai 2024, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București.

nft-conf.jpeg

ICI București a prezentat Muzeul NFT la Non-Fungible Conference

ICI București a participat la Non-Fungible Conference (NFC), un eveniment dedicat tehnologiei blockchain și NFT-urilor, ce s-a desfășurat în perioada 28-30 mai 2024 la Lisabona, Portugalia.

ici-workshop.jpeg

ICI București participă la primul workshop regional din proiectul Symbiosis, organizat de European Defence Agency la București

Primul workshop regional din cadrul proiectului Symbiosis (Offshore Renewable Energy for Defence) este organizat la București de Agenția Europeană de Apărare (EDA), asistată de ICI București și Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență.