Listă Evenimente

ici-evn.jpeg

ICI București participă la evenimentul de celebrare a 165 de ani de la înființarea Institutului Național de Statistică

ICI București a participat astăzi, 12 iulie 2024, la evenimentul organizat pentru a marca 165 de ani de la înființarea Institutului Național de Statistică (INS). Evenimentul a reunit reprezentanți ai instituțiilor publice, experți din domeniul statisticii și tehnologiei informației, precum și alte personalități marcante din mediul academic și de cercetare.

cyber-for-hospitals.jpeg

ICI București a participat la evenimentul „Cyber for Hospitals”

ICI București a participat la evenimentul hibrid „Cyber for Hospitals”, organizat de Misiunea Economică și Comercială a Statului Israel în România, în colaborare cu Institutul de Export din Israel și Camera de Comerț și Industrie România-Israel, marți, 2 iulie 2024.

tineri-manageri-ici.jpeg

ICI București prezent la Gala Business Magazin „Tineri Manageri de Top 2024”

ICI București a fost prezent la Gala Business Magazin Tineri Manageri 2024 - Rising Stars, care a fost organizată de Business Magazin joi, 27 iunie 2024, pentru a celebra tinerii manageri care s-au remarcat prin performanțe excepționale și contribuții semnificative în domeniul lor de activitate.

iciev.jpeg

ICI București participă la Conferința Regională a Rectorilor din Europa Centrală și Orientală

ICI București participă la Conferința Regională a Rectorilor (C2R) din Europa Centrală și Orientală, organizată sub egida Agenției Universitare a Francofoniei (AUF). Evenimentul este găzduit de Academia de Studii Economice din București și se desfășoară între 27 și 28 iunie 2024.

ici-geo.jpeg

ICI București este prezent la Conferința „Lumea Geospațială” 2024

ICI București este prezent la conferința „Lumea Geospațială” 2024, un eveniment de referință în domeniul tehnologiilor geospațiale, ce se desfășoară între 26 și 28 iunie 2024 în Brașov. Conferința, organizată de Lumea Geospațială, marchează a 20-a ediție și reunește experți pentru a discuta despre evoluțiile recente și tendințele viitoare în acest sector vital.

cw2024.jpeg

ICI București participă la Cyber Week 2024 la Universitatea din Tel Aviv

ICI București participă la Cyber Week 2024, eveniment ce se desfășoară în perioada 24-27 iunie 2024, la Universitatea Tel Aviv (TAU), fiind co-organizat de TAU și Israel National Cyber Directorate.