Listă Evenimente

forumul de afaceri RO RMD.jpg

ICI București a fost prezent la Forumul de Afaceri România - Republica Moldova

Marți, 9 aprilie 2024, ICI București a fost prezent la Forumul de Afaceri România - Republica Moldova, organizat la Palatul Parlamentului, în marja celei de-a XII-a reuniuni a Comisiei Interguvernamentale pentru Cooperare Economică Moldo-Română.

photo_2024-04-10_09-09-46.jpg

ICI București a participat la Energy 2024 CEO Forum & Awards

ICI București a participat marți, 9 aprilie 2024, la cea de a 13-a ediție a Energy 2024 CEO Forum & Awards, eveniment organizat de The Diplomat Bucharest.

Romanian Business  Investment Roundtable.jpg

Participarea ICI București la Conferința Romanian Business & Investment Roundtable

ICI București a participat la cea de-a patra ediție a Conferinței Romanian Business & Investment Roundtable, organizată la București în perioada 3-4 aprilie de The Economist Impact Events și reprezentanții săi oficiali în Europa de Sud-Est, Hazlis & Rivas, împreună cu partenerul său local Oxygen.

google-event.jpeg

ICI București a participat la Search Central Day organizat de Google

Miercuri, 3 aprilie 2024, ICI București a participat la Search Central Day organizat de Google în București, eveniment care a prezentat cele mai recente tendințe, instrumente și cele mai bune practici pentru a înțelege mecanismele și resursele Google, cu accent pe eforturile pentru protejarea integrității alegerilor ce vor avea loc în acest an.

leaders-summit.jpeg

ICI București a participat la deschiderea Bucharest Leaders' Summit

ICI București a participat la deschiderea Bucharest Leaders' Summit, eveniment organizat de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Media Group MediaUno și Institutul Național de Statistică. Tema sub care se vor desfășura grupuri de lucru în perioada 3-26 aprilie este „Licence for a better world", cu scopul de a redefini paradigmele de leadership și inovație globală.

participare-even.jpeg

ICI București a participat la conferința AGERPRES 135: Era AI, inovații și provocări digitale în jurnalismul contemporan

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la conferința „AGERPRES 135: Era AI, inovații și provocări digitale în jurnalismul contemporan”, organizată de Agenția Națională de Presă AGERPRES cu ocazia aniversării a 135 de ani de la înființarea primei agenții de presă române. Evenimentul a avut loc miercuri, 27 martie 2024, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I” din București.