visit-ici-israel.jpeg
ICI București

Vizita Șefei Misiunii Economice și Comerciale a Israelului în România la ICI București

ICI București a primit vizita oficială a Șefei Misiunii Economice și Comerciale a Israelului în România, Avigail Shtamler Paz, marcând astfel un moment semnificativ în consolidarea relațiilor bilaterale dintre România și Israel în domeniul tehnologiei și inovării.

Discuțiile cu Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, au vizat oportunitățile de colaborare în domeniul cercetării și dezvoltării tehnologice, precum și schimbul de bune practici în domeniul digitalizării și securității cibernetice: „Potențialul de inovare și dezvoltare tehnologică al ambelor țări poate genera sinergii valoroase. Suntem deschiși să identificăm și să promovăm proiecte care să contribuie la progresul tehnologic și economic".

Pe agenda întâlnirii s-au aflat și discuții privind implementarea de soluții avansate de inteligență artificială, tehnologii blockchain și inițiative de susținere a startup-urilor din domeniul IT. De asemenea, au fost analizate posibilitățile identificării unor parteneri academici pentru dezvoltarea de proiecte privind tehnologiile emergente.

Această vizită deschide noi perspective pentru colaborarea în domeniul tehnologic și economic.