7A5D0C62-254C-48F5-B228-B8835FC86AE5.jpeg
ICI București

Proiectele ICI București dezbătute într-un interviu din cadrul ecosistemului Cyber Security Leaders

Cele mai recente proiecte de cercetare și dezvoltare ale ICI București în domeniul securității cibernetice au fost discutate astăzi, 11 mai 2023, într-un interviu din cadrul ecosistemului Cyber Security Leaders, organizat de Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliența, în parteneriat cu International Business Leaders. Interviul a evidențiat cele mai recente inovații și contribuții ale institutului la consolidarea industriei securității cibernetice.

În cadrul interviului, dr. ec. Alexandru Georgescu, cercetător științific la ICI București a împărtășit informații despre proiectele de cercetare și dezvoltare aflate în desfășurare, menite să îmbunătățească securitatea sistemelor și rețelelor digitale. Proiectele discutate în interviu acoperă o gamă largă de subiecte, precum ecosistemul de inovație cibernetică, reziliența infrastructurilor critice, diplomația cibernetică, România în guvernanța cibernetică europeană și globală, provocările și oportunitățile tehnologiilor emergente.

Subliniind eforturile de cercetare și dezvoltare ale institutului, dr. ing. Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București a declarat: „Ne angajăm să promovăm domeniul securității cibernetice prin inițiative de cercetare și dezvoltare de ultimă oră. Scopul nostru este de a crea o lume digitală mai sigură și ne bucurăm să colaborăm cu experți de top în domeniu pentru a atinge acest obiectiv.”

Interviul s-a încheiat prin evidențierea planurilor de viitor ale Institutului, care includ extinderea capacităților sale de cercetare și dezvoltare și consolidarea parteneriatelor cu lideri din industrie și instituții academice.