intrevedere-imagine.jpeg
ICI București

Întrevederea Directorului General ICI București cu Ambasadorul Statului Israel în România

Astăzi, 12 septembrie 2022, Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare in Informatică (ICI București), a primit vizita Excelenței Sale, domnul Ambasador Reuven Azar, Ambasadorul Statului Israel în România.

Subiectele au fost abordate cu deschidere de către ambele părți, discuțiile vizând relația de colaborare dintre cele două state, proiectele desfășurate de către ICI București și direcțiile de dezvoltare, precum și oportunitățile de extindere a colaborării.

Totodată, a fost evocat potențialul deosebit al industriei IT și a cercetării din cele două ţări, propunându-se luarea în calcul a unor modalităţi de facilitare a schimburilor din acest domeniu.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București reprezintă cel mai important institut de cercetare - dezvoltare şi inovare în domeniul Tehnologiilor Informaţiei şi Comunicaţiilor din România. Prin asumarea priorităţilor ştiinţifice şi tehnologice ale domeniului, misiunea ICI București o constituie consolidarea poziţiei câştigate.