colaborare-ici.jpeg
ICI București

ICI București va colabora cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Astăzi, 17.01.2024, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse au semnat un acord de parteneriat strategic privind colaborarea în domeniul dezvoltării de tehnologii digitale .

Prin această asociere, cele două instituții își propun să promoveze inovația în domeniul tehnologic și să contribuie la avansarea cercetării în informatică. Parteneriatul creează premisele pentru dezvoltarea și implementarea unor soluții inovatoare în cadrul proiectelor care vizează diverse aspecte ale societății, în conformitate cu obiectivele Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Domnul Adrian-Victor Vevera, Directorul General al ICI București, a declarat: "Suntem entuziasmați să începem această colaborare strategică cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Împreună, contribuim la dezvoltarea societății printr-un angajament comun în domeniul digitalizării."

Acest parteneriat reprezintă un pas semnificativ în direcția consolidării legăturilor dintre mediul academic și instituțiile guvernamentale pentru a aborda provocările actuale și viitoare ale societății.