ghidul-primariilor.jpeg
ICI București

ICI București colaborează cu Ghidul Primăriilor

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică -ICI București a încheiat astăzi, 19 ianuarie 2024, un protocol de colaborare cu Ghidul Primăriilor privind consolidarea eforturilor în promovarea comunicării eficiente și a colaborării dintre administrațiile publice locale și mediul de afaceri. Protocolul a fost semnat de Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului și de George Turcu, Managing Partner Ghidul Primăriilor.

Acest parteneriat își propune să sprijine dezvoltarea comunităților locale prin facilitarea accesului la tehnologii și soluții informatice de ultimă generație, precum și prin favorizarea schimbului eficient de informații și expertiză între instituțiile publice și companiile private.

"Colaborarea cu Ghidul Primăriilor reprezintă un pas semnificativ în consolidarea rolului nostru în dezvoltarea digitală a comunităților locale. Combinând resursele noastre, putem ajuta primăriile să se adapteze la cerințele unei societăți tot mai digitalizate. Suntem dedicați furnizării de soluții tehnologice avansate, acest parteneriat reprezintă o oportunitate excelentă de a susține schimbările pozitive în societate", a declarat Adrian-Victor Vevera, Director General ICI București.

Protocolul de colaborare dintre ICI București și Ghidul Primăriilor marchează o etapă importantă în evoluția cooperării între sectorul public și cel privat în vederea stimulării progresului și dezvoltării durabile a comunităților locale din România. Ambele entități sunt determinate să dezvolte proiecte și inițiative menite să aducă beneficii semnificative cetățenilor.