intalnire-ici-asociatia-magurele.jpeg
ICI București

ICI București a participat la întâlnirea cu reprezentanți ai Asociației Măgurele Science Park și companii din mediul de business cu activități de digital health

Săptămâna trecută, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat la o întâlnire cu reprezentanți ai Asociației Măgurele Science Park și companii din mediul de business cu activități de digital health.

Scopul întrevederii a fost prezentarea expertizei în domeniul digital health și identificarea de direcții comune de colaborare.

În acest context, reprezentanții companiilor și-au prezentat câte un produs informatic, au răspuns la întrebări și au punctat posibilitățile de colaborare cu ICI București. Fiecare reprezentant al institutului a prezentat câte un sistem informatic, fiind, totodată, evidențiate modalități de cooperare cu firmele prezente, precum și tipurile de finanțări posibile.

La întâlnirea organizată la sediul ICI București au participat reprezentanți din partea institutului, Asociația Măgurele Science Park, Doctor Tom, Clinica Zetta, Nutricare Life, CardioScience, Cardiomedive, DDS Diagnostic și Exigo.