intalnire-ici-asociatia-magurele.jpeg
ICI București

ICI București a participat la întâlnirea cu reprezentanți ai Asociației Măgurele Science Park și companii din mediul de business cu activități de digital health

Săptămâna trecută, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București a participat la o întâlnire cu reprezentanți ai Asociației Măgurele Science Park și companii din mediul de business cu activități de digital health.

Scopul întrevederii a fost prezentarea expertizei în domeniul digital health și identificarea de direcții comune de colaborare.

În acest context, reprezentanții companiilor și-au prezentat câte un produs informatic, au răspuns la întrebări și au punctat posibilitățile de colaborare cu ICI București. Fiecare reprezentant al institutului a prezentat câte un sistem informatic, fiind, totodată, evidențiate modalități de cooperare cu firmele prezente, precum și tipurile de finanțări posibile.

La întâlnirea organizată la sediul ICI București au participat reprezentanți din partea institutului, Asociația Măgurele Science Park, Doctor Tom, Clinica Zetta, Nutricare Life, CardioScience, Cardiomedive, DDS Diagnostic și Exigo.

Anunțuri recente

Lista completă
intrevedere-ici-bucuresti.jpeg

Întrevederea ICI București cu delegația din Coreea de Sud, condusă de Bo-ram Suh

Astăzi, 28 noiembrie 2022, la sediul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București), a avut loc întrevederea delegației institutului, condusă de Adrian-Victor Vevera – directorul general al ICI București, cu delegația din Coreea de Sud, condusă de Bo-ram Suh, directorul general al Ministerului de Interne și Siguranță.

protocol-de-colaborare.jpeg

ICI București a încheiat protocolul de cooperare cu Institutul de Matematică şi Informatică "Vladimir Andrunachievici" din Republica Moldova

Astăzi, 22 noiembrie 2022, ICI București a primit vizita delegației Institutului de Matematică şi Informatică "Vladimir Andrunachievici" din Republica Moldova, prilej cu care a fost încheiat protocolul de cooperare între cele două institute. Documentul a fost semnat de către domnul Adrian Victor Vevera, directorul general al ICI București și de către doamna Inga Ţiţchiev, directoarea institutului "Vladimir Andrunachievici".

ici-d-services.jpeg

Proiectul ICI D|SERVICES lansat la Paris

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a lansat, la Paris, proiectul ICI D|SERVICES, prima platformă instituțională de tranzacționare de active digitale (NFT Marketplace) din România și din Uniunea Europeană. Primele două entități partenere sunt Comitetul Olimpic Sportiv Român, cu colecția “The Generational Circle - from Paris 1924 to Paris 2024” și Agerpres [...]