roncc-open-call.jpeg
ICI București

ICI București a lansat un apel deschis : resurse substanțiale de calcul și stocare (HPC)

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București, prin intermediul programului european EuroHPC JU, este partener în proiectul Uniunii Europene National Competence Centres in the Framework of EuroHPC (eurohpc-ju.europa.eu) și a înființat Centrul Național de Competențe HPC (High Performance Computing) în România.

Prin intermediul acestui centru – EuroCC România, împreună cu EuroCC Olanda, a lansat, în data de 22 iunie 2023, apelul deschis care permite accesul la resurse substanțiale de calcul și stocare, oferind astfel acces la resursele supercomputerului Snellius. Totodată, va fi furnizată asistență tehnică pentru operarea acestei infrastructuri.

Documentele necesare pentru aplicare pot fi descărcate de pe website-ul centrului : https://roncc.ro/open-call/. Acolo vor fi găsite și alte detalii despre acest apel deschis. Aceste documente urmează a fi transmise electronic la adresa de email eurocc@ici.ro.

Pentru întrebări sau nelămuriri, vă invităm să contactați echipa EuroCC România la adresa de email : eurocc@ici.ro. Echipa noastră este pregătită să ofere suport și să răspundă la toate întrebările referitoare la acest apel.