acord-cooperare.jpeg
ICI București

ICI București a încheiat un acord de cooperare cu Asociația Comunelor din România

Astăzi, 15 mai 2023, ICI București a primit vizita delegației Asociației Comunelor din România, încheindu-se cu această ocazie un acord de cooperare între cele două entități. Documentul a fost semnat de către domnul Adrian Victor Vevera, directorul general al ICI București și de către domnul Sergiu Țâra, președintele executiv al asociației.

Cu acest prilej, au fost subliniate câteva aspecte ale viitoarelor colaborări între cele două entități. Directorul ICI București a menționat activități comune de cercetare-inovare în domeniul administrației publice și de a organiza evenimente pe teme de interes pentru administrația publică.

Totodată, s-a propus dezvoltarea unui program de pregătire menit să formeze competențe și să dezvolte aptitudini care să țină pasul cu cerințele unei administrații publice moderne și performante, în contextul digitalizării și amenințărilor cibernetice.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București reprezintă cel mai important institut de cercetare - dezvoltare şi inovare în domeniul Tehnologiilor Informației şi Comunicațiilor din România. Centrul de Pregătire și Formare Profesională Continuă din cadrul institutului are scopul de a promova inovația, de a asigura cadrul optim pentru dezvoltarea personală și profesională, prin formarea și perfecționarea de competențe specifice domeniului IT&C, competențe adaptate la cerințele unei piețe competitive.