acord-cooperare.jpeg
ICI București

ICI București a încheiat un acord de cooperare cu Asociația Comunelor din România

Astăzi, 15 mai 2023, ICI București a primit vizita delegației Asociației Comunelor din România, încheindu-se cu această ocazie un acord de cooperare între cele două entități. Documentul a fost semnat de către domnul Adrian Victor Vevera, directorul general al ICI București și de către domnul Sergiu Țâra, președintele executiv al asociației.

Cu acest prilej, au fost subliniate câteva aspecte ale viitoarelor colaborări între cele două entități. Directorul ICI București a menționat activități comune de cercetare-inovare în domeniul administrației publice și de a organiza evenimente pe teme de interes pentru administrația publică.

Totodată, s-a propus dezvoltarea unui program de pregătire menit să formeze competențe și să dezvolte aptitudini care să țină pasul cu cerințele unei administrații publice moderne și performante, în contextul digitalizării și amenințărilor cibernetice.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București reprezintă cel mai important institut de cercetare - dezvoltare şi inovare în domeniul Tehnologiilor Informației şi Comunicațiilor din România. Centrul de Pregătire și Formare Profesională Continuă din cadrul institutului are scopul de a promova inovația, de a asigura cadrul optim pentru dezvoltarea personală și profesională, prin formarea și perfecționarea de competențe specifice domeniului IT&C, competențe adaptate la cerințele unei piețe competitive.

Anunțuri recente

Lista completă
0a053618-7f3c-46ce-b11f-aeed592e4674.jpeg

Întrevederea Directorului General ICI București cu Ambasadorul Statului Qatar în România

Astăzi, 31 mai 2023, Adrian Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare in Informatică (ICI București), a avut o întrevedere cu Excelența Sa, Osama Yousef A.A. Alqaradawi, Ambasadorul Statului Qatar în România.

intrevedere-centru-de-studii-strategice.jpeg

ICI București a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Centrului de Studii Strategice al Forțelor Armate al Academiei Militare Superioare Nasser din Egipt

Astăzi, 22 mai 2022, ICI București a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Centrului de Studii Strategice al Forțelor Armate al Academiei Militare Superioare Nasser din Egipt. Discuțiile s-au focusat pe proiectele dezvoltate de către ICI București, precum și soluțiile inovatoare în domenii precum forensic digital, securitate cibernetică, analiza datelor și alte tehnologii emergente.

colaborare-ici-dservices.jpeg

Dinamo București și ICI București colaborează pentru a lansa o colecție inovatoare NFT

Dinamo București, clubul sportiv cu cele mai multe titluri olimpice și Mondiale, precum și medalii de aur, argint și bronz din România, și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, cel mai important institut din domeniul cercetării, dezvoltării și inovării în tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) din România, au anunțat, în cadrul evenimentului aniversar “Dinamo 75”, colaborarea pentru introducerea unei colecții Non-Fungible Token (NFT).