ici-asean.jpeg
ICI București

ICI București a găzduit o întâlnire la nivel înalt cu ambasadorii ASEAN: Malaysia, Indonezia, Thailanda, Vietnam

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică — ICI București se bucură să anunțe un eveniment diplomatic semnificativ. Evenimentul, care a avut loc astăzi, 27 mai 2024, la sediul ICI București, a găzduit ambasadorii țărilor membre ASEAN: Malaysia, Indonezia, Thailanda și Vietnam.

Agenda acestei întâlniri a fost cuprinzătoare, incluzând discursuri ale E.S. Tengku Dato' Sirajuzzaman Bin Tengku Mohamed Ariffin, Ambasadorul Malaysiei, E.S. Meidyatama Suryodiningrat, Ambasadorul Republicii Indonezia, E.S. Dao Vibulpanich, Ambasadorul Regatului Thailandei și E.S. Do Duc Thanh, Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam. Prezentările s-au concentrat pe cele mai recente progrese în informatică și domenii pentru cercetare și dezvoltare colaborativă, evidențiind interesele comune și potențialul de cooperare.

„Suntem onorați să urăm bun venit stimaților ambasadori din Malaysia, Indonezia, Thailanda și Vietnam la ICI București”, a declarat Adrian-Victor Vevera, Director General al ICI București. „Această întâlnire reprezintă un pas important în eforturile noastre de a promova colaborarea internațională și de a promova progresul tehnologic prin dialog și parteneriat”.

Această întâlnire a avut ca scop consolidarea relațiilor diplomatice și promovarea cooperării în domeniile informaticii, tehnologiei și inovației între România și regiunea ASEAN.