intrevedere-centru-de-studii-strategice.jpeg
ICI București

ICI București a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Centrului de Studii Strategice al Forțelor Armate al Academiei Militare Superioare Nasser din Egipt

Astăzi, 22 mai 2022, ICI București a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Centrului de Studii Strategice al Forțelor Armate al Academiei Militare Superioare Nasser din Egipt.

Discuțiile s-au focusat pe proiectele dezvoltate de către ICI București, precum și soluțiile inovatoare în domenii precum forensic digital, securitate cibernetică, analiza datelor și alte tehnologii emergente.

„Angajamentul institutului nostru față de inovare și excelență tehnologică se aliniază perfect cu obiectivele Centrului de Studii Strategice al Forțelor Armate. Prin astfel de întrevederi, ne propunem să explorăm oportunități de cooperare viitoare în abordarea provocărilor comune”. a declarat Adrian-Victor Vevera, director general al ICI București.

Această întrevedere reprezintă un pas semnificativ în stimularea cooperării internaționale și promovarea progresului tehnologic.