IMG_0037.png
ICI București

ICI București lansează o nouă colecție NFT : Ethereal Echoes | The Chronicles of Deep Forest

ICI București, prin prima platformă europeană de tranzacționare instituțională de NFT-uri - ICI D|SERVICES (nft.ici.ro), lansează astăzi, 8 mai 2024, în cadrul NFT Bucharest, o colecție limitată de dataNFT, „Ethereal Echoes | The Chronicles of Deep Forest” : https://nft.ici.ro/ethereal-echoes. Această colecție celebrează 30 de ani de la momentul în care trupa Deep Forest obținea premiul Grammy.

Mai mult decât o retrospectivă, utilizând tehnologia Web3 și ecosistemele descentralizate, această colecție anunță o nouă eră a creativității în era digitală pentru viitorul industriei muzicale. Fiecare NFT demonstrează o îmbinare a inovației și a artei. De la melodii eterice, la abilități instrumentale de neegalat, „Ethereal Echoes” oferă o privire asupra trecutului, prezentului și viitorului muzicii Deep Forest, capturând esența și emoția muzicii.

"Lansarea acestei colecții de dataNFT-uri reprezintă o oportunitate de a recunoaște și de a celebra moștenirea impresionantă a trupei Deep Forest", a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București. "Suntem onorați să contribuim la a aduce o parte din această moștenire în mediul digital, pentru a oferi fanilor o experiență unică."

Parteneriatul dintre ICI București, Deep Forest, MultiversX și Itheum reprezintă o contribuție la industria muzicală, acum disponibilă și în ecosistemele Web3. În același timp, inițiativa inspiră nouă generație de artiști să exploreze, să inoveze și să își împărtășească creativitatea într-un mod durabil.