WhatsApp Image 2024-04-26 at 13.35.02.jpeg
ICI București

ICI București a participat la a Treia Sesiune a Comitetului Mixt de Cooperare între Guvernul României şi Guvernul Emiratelor Arabe Unite

Vineri, 26 aprilie 2024, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la a treia sesiune a Comitetului mixt de cooperare între Guvernul României şi Guvernul Emiratelor Arabe Unite, care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului. Cu acest prilej, a fost semnat Memorandumul de Înțelegere între Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Federația Camerelor de Comerț din Emiratele Arabe Unite.

Sesiunea a reprezentat o oportunitate importantă de consolidare a relațiilor diplomatice și tehnologice dintre cele două țări. În cadrul întâlnirii, au fost abordate și tematici privind colaborări în domeniul tehnologiei informațiilor și comunicațiilor, precum și proiecte de inovare și transfer tehnologic.

Participarea ICI București subliniază angajamentul ferm al țării noastre în consolidarea cooperării și dialogului cu Emiratele Arabe Unite în domeniul TIC.