Imagine WhatsApp 2023-11-08 la 18.58.20_02e9f435.jpg
ICI București

ICI București și XOXNO dezvoltă un parteneriat pentru promovarea tehnologiei NFT cu scopul de a crește adoptarea instituțională, sensibilizarea publică și agregarea acesteia

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a încheiat un parteneriat cu XOXNO, cel mai mare Marketplace de NFT din ecosistemul MultiversX. Colaborarea urmărește să îmbunătățească agregarea pieței NFT și tehnologia blockchain în cadrul ecosistemului MultiversX, reprezintă un pas semnificativ pentru avansarea utilizării tehnologiei blockchain în rândul publicului instituțional.

Prin această colaborare, cele două entități își propun să crească gradul de conștientizare privind potențialul NFT și să stimuleze utilizarea acestuia. În plus, sunt analizate noi cazuri de utilizare pentru NFT-uri, mai mult decât artă și obiecte de colecție digitale. Combinând capacitățile de cercetare ale Institutului cu expertiza tehnică a XOXNO, colaborarea are ca scop explorarea întregului potențial al tehnologiei NFT.

Despre ICI Bucuresti
ICI București este o instituție de cercetare de top, dedicată promovării progreselor tehnologice. Cu un angajament față de inovare și accent pe colaborare, Institutul explorează multiple posibilități în domeniul tehnologiilor emergente.

Despre XOXNO
XOXNO este un NFT Marketplace Aggregator care operează în mediul dinamic MultiversX. Compania oferă o experiență a utilizatorului simplificată și o abordare cuprinzătoare pentru explorarea domeniului NFT.