Itheum ICI.png
ICI București

ICI București și Itheum își unesc forțele pentru a facilita adoptarea blockchain în România

Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI București și Itheum și-au unit forțele într-un parteneriat. Împreună, vor explora potențialul tehnologiei blockchain pentru aplicații instituționale și vor promova adoptarea acesteia în toată România. Aceste eforturi colaborative vor aduce tehnologia blockchain de ultimă oră în prim-planul peisajului instituțional românesc.

Misiunea ICI București este să descopere ariile neexplorate ale acestei tehnologii și să evalueze potențialul acesteia în contexte instituționale. Caracteristicile creative și imaginative oferă oportunități nesfârșite, de la îmbunătățirea protecției datelor până la transformarea tranzacțiilor de date.

Prin această colaborare, ICI București își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la potențialul blockchain și să creeze aplicații valoroase pentru organizațiile publice și private. Scopul este de a dezvolta și a implementa soluții blockchain în domenii vitale precum zona guvernamentală, asistență medicală și mediul academic. Obiectivul este de a transforma procesele tradiționale și de a îmbunătăți gestionarea datelor, protecția proprietății intelectuale, colaborarea în cercetare și multe altele.

Institutul Național pentru Cercetare - Dezvoltare în Informatică se angajează să faciliteze adoptarea blockchain, care va aduce schimbări semnificative în peisajul instituțional.

Despre ICI Bucuresti
ICI București este o instituție de cercetare de top, dedicată promovării progreselor tehnologice. Cu un angajament față de inovare și accent pe colaborare, Institutul explorează multiple posibilități în domeniul tehnologiilor emergente.

Despre Itheum
Itheum este o companie dedicată dezvoltării întregului potențial al blockchain și promovării acestui ecosistem.