Picture 1.jpg
ICI București

Asociația ACSIS și ICI București, în parteneriat cu Love Life Events și Clinica Dr. Nassar, vor lansa colecția "Unity in Love | Support a child to grow up alongside their mother!”

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) și Asociaţia pentru o Comunitate Solidară şi Intervenţie Socială (ACSIS) au realizat un NFT cu 11 variații, colecția "Unity in Love | Support a child to grow up alongside their mother!”, ce urmează a fi lansată vineri 15 decembrie 2023, ora 14:00, o colecție axată către comunitate, cu scopul de a susține evenimentul Christmas Festival, organizat de Comunitatea Floreasca, în parteneriat cu Love Life Events și Clinica Dr. Nassar.

Colecția „Unity in Love | Support a child to grow up alongside their mother!” evidențiază provocările cu care se confruntă familiile monoparentale, sprijinind mamele aflate în situații dificile pentru a-și ține copiii aproape. Prin creșterea gradului de conștientizare și asigurarea de fonduri, contribuim activ la a reduce fenomenul abandonului copiilor, cu consecințe de amploare pentru societate. „Unity in Love” este mai mult decât o colecție NFT; este o dovadă a forței găsite în unitate și a puterii transformatoare a iubirii. Fiecare capodoperă digitală servește ca un imn vizual, reluând luptele și triumfurile din viața reală ale mamelor singure susținute de ACSIS.

Colecția va fi lansată în cadrul primei ediții a Christmas Festival, organizat de Comunitatea Floreasca, în parteneriat cu Love Life Events și Clinica Dr. Nassar în cartierul Floreasca în Piațeta One Floreasca City, ce va aduce împreună business-urile locale în perioada 15-17 decembrie 2023, printr-un eveniment care se adresează deopotrivă locuitorilor din zonă, dar și celorlalți bucureșteni și turiștilor, intrarea fiind liberă.

Această colecție se adresează comunității, ca o continuare a campaniei „Demnitate și curaj” organizată de ICI București în parteneriat cu Poșta Română, inspirată de anul Centenar Monica Lovinescu - 2023.