0a053618-7f3c-46ce-b11f-aeed592e4674.jpeg
ICI București

Întrevederea Directorului General ICI București cu Ambasadorul Statului Qatar în România

Astăzi, 31 mai 2023, Adrian Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare in Informatică (ICI București), a avut o întrevedere cu Excelența Sa, Osama Yousef A.A. Alqaradawi, Ambasadorul Statului Qatar în România.

Subiectele au vizat relația de colaborare dintre cele două state, proiectele desfășurate de către ICI București și direcțiile de dezvoltare, precum și oportunitățile de extindere a colaborării.

Această întrevedere reprezintă un pas semnificativ pentru consolidarea legăturilor dintre mediul academic, comunitatea diplomatică și partenerii din industrie. Punând în comun resursele și expertiza, ambele părți își propun să promoveze inovarea, să dezvolte politici tehnologice și să abordeze provocările globale pentru un viitor mai bun.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București reprezintă cel mai important institut de cercetare - dezvoltare şi inovare în domeniul Tehnologiilor Informaţiei şi Comunicaţiilor din România. Prin asumarea priorităţilor ştiinţifice şi tehnologice ale domeniului, misiunea ICI București o constituie consolidarea poziţiei câştigate.