Listă Anunțuri

0a053618-7f3c-46ce-b11f-aeed592e4674.jpeg

Întrevederea Directorului General ICI București cu Ambasadorul Statului Qatar în România

Astăzi, 31 mai 2023, Adrian Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare in Informatică (ICI București), a avut o întrevedere cu Excelența Sa, Osama Yousef A.A. Alqaradawi, Ambasadorul Statului Qatar în România.

intrevedere-centru-de-studii-strategice.jpeg

ICI București a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Centrului de Studii Strategice al Forțelor Armate al Academiei Militare Superioare Nasser din Egipt

Astăzi, 22 mai 2022, ICI București a avut o întrevedere cu reprezentanți ai Centrului de Studii Strategice al Forțelor Armate al Academiei Militare Superioare Nasser din Egipt. Discuțiile s-au focusat pe proiectele dezvoltate de către ICI București, precum și soluțiile inovatoare în domenii precum forensic digital, securitate cibernetică, analiza datelor și alte tehnologii emergente.

colaborare-ici-dservices.jpeg

Dinamo București și ICI București colaborează pentru a lansa o colecție inovatoare NFT

Dinamo București, clubul sportiv cu cele mai multe titluri olimpice și Mondiale, precum și medalii de aur, argint și bronz din România, și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, cel mai important institut din domeniul cercetării, dezvoltării și inovării în tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) din România, au anunțat, în cadrul evenimentului aniversar “Dinamo 75”, colaborarea pentru introducerea unei colecții Non-Fungible Token (NFT).

acord-cooperare.jpeg

ICI București a încheiat un acord de cooperare cu Asociația Comunelor din România

Astăzi, 15 mai 2023, ICI București a primit vizita delegației Asociației Comunelor din România, încheindu-se cu această ocazie un acord de cooperare între cele două entități. Documentul a fost semnat de către domnul Adrian Victor Vevera, directorul general al ICI București și de către domnul Sergiu Țâra, președintele executiv al asociației.

7A5D0C62-254C-48F5-B228-B8835FC86AE5.jpeg

Proiectele ICI București dezbătute într-un interviu din cadrul ecosistemului Cyber Security Leaders

Cele mai recente proiecte de cercetare și dezvoltare ale ICI București în domeniul securității cibernetice au fost discutate astăzi, 11 mai 2023, într-un interviu din cadrul ecosistemului Cyber Security Leaders, organizat de Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliența, în parteneriat cu International Business Leaders.

lansare-nft-ici.jpeg

ICI București a lansat prima platformă instituţională europeană de tranzacţionare de active digitale: ICI D|SERVICES

Astăzi, 26 aprilie 2023, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a lansat prima platformă instituţională europeană de tranzacţionare de active digitale, care gestionează NFT-uri (Non-Fungible Tokens) şi operează pe baza tehnologiilor descentralizate Blockchain şi Web3: https://nft.ici.ro/, în cadrul Critical Infrastructure Protection Forum, la Palatul Parlamentului din București.