Listă Anunțuri

visit-ici-israel.jpeg

Vizita Șefei Misiunii Economice și Comerciale a Israelului în România la ICI București

ICI București a primit vizita oficială a Șefei Misiunii Economice și Comerciale a Israelului în România, Avigail Shtamler Paz, marcând astfel un moment semnificativ în consolidarea relațiilor bilaterale dintre România și Israel în domeniul tehnologiei și inovării.

vizita-ici-vice.jpeg

Vizita Vice-Ambasadorului Israelului în România la Sediul ICI București

ICI București s-a bucurat vizita vice-ambasadorului Israelului în România, domnul Rami Teplitskiy, astăzi, 6 iunie 2024. Această vizită oficială a avut loc în contextul consolidării relațiilor bilaterale dintre România și Israel în domeniul cercetării și inovării tehnologice.

intalnire-ici-anunt.jpeg

Întâlnirea dintre Directorul General al ICI București și Directorul Executiv al Centrului European de Competențe în Materie de Securitate Cibernetică

ICI București a găzduit astăzi, 6 iunie 2024, întâlnirea dintre Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, și Luca Tagliaretti, directorul executiv al Centrului European de Competențe în materie de Securitate Cibernetică (ECCC).

Imagine WhatsApp 2024-06-03 la 21.32.37_8a98f1ef.jpg

Vizita directorului general al ICI București la Chișinău

Adrian-Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București), efectuează o vizită oficială la Chișinău, unde luni, 3 iunie 2024, a avut întâlniri de lucru cu Anca Dragu, guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, cu Alexandru Gasnaș, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, și cu prof. univ., dr. hab. Viorel Bostan, rectorul Universității Tehnice din Moldova.

ici-nft-bistrita.jpeg

ICI București susține promovarea județului Bistrița-Năsăud printr-o colecție de NFT-uri

Astăzi, 31 mai 2024, ICI București este prezent la Bistrița, unde s-au reunit conducerile Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Autorității pentru Digitalizarea României și institutelor de cercetare-dezvoltare din România pentru o conferință în domeniul inovației, una dintre teme fiind prezentarea rezultatelor programului Nucleu, dedicat cercetării românești.

ici-valahia.jpeg

Întâlnirea dintre Directorul General al ICI București și Rectorul Universității Valahia

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București și Universitatea Valahia din Târgoviște au făcut un pas important spre dezvoltarea de proiecte comune și inițiative educaționale.