Listă Anunțuri

intalnire-ici-dr.jpeg

ICI București a primit vizita unei delegații EDA

ICI București a primit vizita unei delegații a Agenției Europene de Apărare (European Defence Agency – EDA) joi, 8 februarie 2024. Adrian-Victor Vevera, directorul general al institului, a întâmpinat delegația formată din cei doi membri ai Directoratului pentru Cercetare, Tehnologie și Inovare - Dr. Constantinos Hadjisavvas, project manager, și Dr. Giorgos Dimitriou, coordonator program.

e7b5aeda-48a5-4cd4-bd1e-2d98e1ca9fe2.JPG

Colaborare între guvernul vietnamez și ICI București

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a primit vizita Excelenței Sale premierul Republicii Socialiste Vietnam, Pham Minh Chinh, împreună cu membri ai cabinetului de la Hanoi, duminică, 21 ianuarie 2024.

ghidul-primariilor.jpeg

ICI București colaborează cu Ghidul Primăriilor

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică -ICI București a încheiat astăzi, 19 ianuarie 2024, un protocol de colaborare cu Ghidul Primăriilor privind consolidarea eforturilor în promovarea comunicării eficiente și a colaborării dintre administrațiile publice locale și mediul de afaceri. Protocolul a fost semnat de Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului și de George Turcu, Managing Partner Ghidul Primăriilor.

ici-intalnire-ambasador.jpeg

ICI București a primit vizita Ambasadorului Regatului Suediei în România

Astăzi, 18 ianuarie 2024, domnul Adrian-Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, a avut o întrevedere cu Excelența Sa Dna. Therese Hyden, ambasadorul Regatului Suediei în România.

colaborare-ici.jpeg

ICI București va colabora cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Astăzi, 17.01.2024, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse au semnat un acord de parteneriat strategic privind colaborarea în domeniul dezvoltării de tehnologii digitale .

main_1.jpeg

Încheiere protocol colaborare cu Calea Europeană

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică ICI București este încântat să anunțe încheierea unui protocol strategic de colaborare cu Calea Europeană, consolidându-și angajamentul față de inovație și cercetare de vârf. Prin acest parteneriat strategic, Calea Europeană , reprezentată de directorul publicației, Dan Cărbunaru, și redactorul-șef, Robert Lupițu, se alătură proiectului demarat inițial de ICI București, în colaborare cu Agerpres și Romfilatelia.