Listă Anunțuri

icia.jpeg

Întrevederea domnului dr.ing. Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, cu Generalul Maior ing. Mohammad Bouarki, Șeful Centrului Național pentru Securitate Cibernetică din Kuwait

Astăzi, 4 iulie 2024, domnul dr.ing. Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București, s-a întâlnit cu E.S. gen. maj. ing. Mohammad Bouarki, Șeful Centrului Național pentru Securitate Cibernetică din Kuwait, care a fost însoțit de E.S. dl. Talal Mansour Alhajeri, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statului Kuwait în România.

icvl.jpeg

ICI București găzduiește International Conference on Virtual Learning –ICVL 2024

ICI București găzduiește International Conference on Virtual Learning –ICVL 2024 în data de 15 noiembrie 2024, o oportunitate pentru mediul academic, cercetători și profesioniști din întreaga lume de a se reuni și de a împărtăși cunoștințele și experiențele privind învățământul virtual.

blockchain-intelligence.jpeg

ICI București colaborează cu ChainArgos promovând Blockchain Intelligence în România

ICI București colaborează cu ChainArgos, dezvoltând programe de instruire în domeniul blockchain intelligence și soluții software concepute pentru a îmbunătăți capacitățile părților interesate din sectorul public și privat din România.

ecybridge.jpeg

ICI București participă la proiectul ECYBRIDGE pentru a consolida coordonarea dintre sectorul civil și sectorul de apărare în domeniul securității cibernetice

ICI București participă la proiectul ECYBRIDGE, finanțat de Comisia Europeană și coordonat de Universitatea Maritimă Constanța. Acest proiect își propune să consolideze coordonarea coordonarea dintre sectorul civil și sectorul de apărare în domeniul securității cibernetice.

IMG_7547.jpeg

ICI București este expozant la Tech Expo 2024 din cadrul Bucharest Tech Week

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) este expozant la Tech Expo 2024, parte a Bucharest Tech Week, care se desfășoară între 14 și 16 iunie 2024 la ROMEXPO, Pavilion B1.

visit-ici-israel.jpeg

Vizita Șefei Misiunii Economice și Comerciale a Israelului în România la ICI București

ICI București a primit vizita oficială a Șefei Misiunii Economice și Comerciale a Israelului în România, Avigail Shtamler Paz, marcând astfel un moment semnificativ în consolidarea relațiilor bilaterale dintre România și Israel în domeniul tehnologiei și inovării.