Listă Anunțuri

vizita-incdi-ici.jpeg

Vizită ICI la SELEC

Ieri, 27 septembrie, o delegație a Institutului de Cercetare și Dezvoltare în Informatică - ICI București, condusă de Adrian-Victor Vevera, directorul general, a efectuat o vizită de importanță strategică la sediul Southeast European Law Enforcement Center (SELEC), unde reprezentanții ICI au fost primiți de către Directorul General al SELEC, domnul Oğuz Serkant Akın.

ici-alegere-presedinte-ica.jpeg

Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, a fost ales vicepreședinte ICA

Ieri, 20 Septembrie 2023, Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, a fost prezent la conferința anuală a International Council for Information Technology in Government Administration (ICA), unde a fost ales, cu unanimitate de voturi, în funcția de vicepreședinte pentru o perioadă de doi ani.

intalnire-ici-ministru.jpeg

ICI București a primit vizita domnului Bogdan Ivan, ministrul cercetării, inovării și digitalizării

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a primit astăzi, 30 august 2023, vizita domnului Bogdan Ivan, ministrul cercetării, inovării și digitalizării. În cadrul vizitei, domnul Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București, a descris atât proiectele de cercetare aflate în derulare, cât și viitoarele direcții de dezvoltare.

participare-masa-rotunda-ici.jpeg

ICI București a participat la masa rotundă privind elaborarea strategiei Rețelei Furnizorilor de Formare pentru Administrația Publică ”ReForm”

ICI București a participat la masa rotundă privind elaborarea strategiei Rețealei Furnizorilor de Formare pentru Administrația Publică ”ReForm”, întâlnire organizată pentru a stabili elementele strategiei ReForm.

parteneriat-ici-univ.jpeg

ICI București a încheiat un protocol de cooperare cu Universitatea Româno-Americană

Astăzi, 28 iulie 2023, ICI București a primit vizita delegației Universității Româno-Americane, prilej cu care a fost încheiat protocolul de cooperare între cele două entități. Documentul a fost semnat de către domnul Dr. ing. Adrian Victor Vevera, directorul general al ICI București și de către domnul Prof. univ. dr. habil. Costel Negricea, rectorul universității, împreună cu domnul Conf. univ. dr. Alexandru Tăbușcă, decanul Facultății de Informatică Managerială din cadrul universității.

colectie-noua-nft.jpeg

ICI București lansează o nouă colecție de NFT-uri pe platforma ICI D|SERVICES

ICI București, prin parteneriatul dintre ICI D|SERVICES și Dan Stroie, co-regizorul filmului „77 de Ani Înapoi”, lansează mâine, 7 iulie 2023, ora 17:17, o colecție exclusivă de artă grafică digitală inspirată de filmul ce spune prin imagini povestea de viață a unui basarabean refugiat în România, care își caută locurile natale în Moldova, după 77 de ani.