Listă Anunțuri

vizita-sgg.jpeg

Directorul General ICI București a primit vizita secretarului general al Guvernului, Marian Neacșu

Domnul Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului, a vizitat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București), aflat în coordonarea SGG, cu scopul de a discuta proiectele de cercetare aflate în derulare, precum și viitoare direcții de dezvoltare.

protocol-ici-de-colaborare.jpeg

ICI București a încheiat protocolul de cooperare cu Institutul Național de Administrație

Astăzi, 2 martie 2023, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a primit vizita delegației Institutului Național de Administrație, prilej cu care a fost încheiat protocolul de cooperare între cele două institute. Documentul a fost semnat de domnul Adrian Victor Vevera, directorul general al ICI București și domnul Alexandru-Mihai Ghigiu, președintele Institutului Național de Administrație.

vizita-ambasador-israel.jpeg

Directorul General ICI București a primit vizita Ambasadorului Statului Israel în România

Astăzi, 20 februarie 2023, Adrian Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare in Informatică (ICI București), a primit vizita Excelenței Sale, domnul Ambasador Reuven Azar, Ambasadorul Statului Israel în România, cu scopul de a consolida relațiile bilaterale.

cybertech.jpeg

ICI București a participat la Cybertech Global Tel Aviv

În perioada 30 ianuarie – 1 februarie 2023, o delegație a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI București) a participat la evenimentul Cybertech Global Tel Aviv, Israel. Pe durata a trei zile, Cybertech Global a cuprins o sală de expoziții, diferite sesiuni în cadrul conferinței, cu subiecte axate pe securitate cibernetică în domenii precum infrastructura critică, finanțe, sănătate, apărare, asigurări, producție, auto și multe altele.

participare-forum-consultare.jpeg

ICI București a participat la Forumul de consultare privind energia durabilă în sectoarele de apărare și securitate

Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare în Informatică (ICI București) a fost reprezentat în calitate de moderator al Grupului de Lucru 3 pe Protecția Infrastructurilor Critice de Energie cu responsabilități în stabilirea agendei, organizare, definirea livrabilelor și coordonarea pentru producție și livrare, în cadrul Forumului Consultativ pentru Energie Sustenabilă în Sectoarele de Apărare și Securitate.

acord-de-cooperare.jpeg

ICI București implicat în acordul de cooperare pentru consolidarea domeniului tehnologiei informaţiei

Luni, 12 decembrie 2022, la Chișinău, a fost semnat un Acord de cooperare pentru consolidarea domeniului tehnologiei informației de ambele părți ale Prutului. Obiectivul Acordului este acela de a crește nivelul competențelor digitale ale personalului administrației publice, precum și a îmbunătăți infrastructura digitală și capabilitățile digitale ale României și Republicii Moldova.