Listă Anunțuri

intalnire-ambasada-serbia.jpeg

Întâlnire Adrian-Victor Vevera, Director General ICI București și ambasadorul Serbiei în România

Astăzi, 29 noiembrie 2023, Adrian Victor Vevera, directorul general al Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare in Informatică (ICI București), a avut o întrevedere cu E.S. Dl. Stefan TOMASEVIC, Ambasadorul Republicii Serbia din România.

fe35f6ed-90a2-4fbf-9b17-dfc5f63ac506.jpeg

ICI București sărbătorește Ziua Cercetătorului și Proiectantului

Cu ocazia zilei de 19 noiembrie, ICI București sărbătorește Ziua Cercetătorului și Proiectantului în onoarea distinsului savant american de origine română, George Emil Palade.

semnare-protocol.jpeg

ICI București a semnat un protocol de colaborare cu Universitatea Națională de Apărare “Carol I”

Astăzi, ICI București a semnat un protocol de colaborare cu Universitatea Națională de Apărare “Carol I”. Scopul principal al acestei colaborări este de a coopera în domeniul educației și de a dezvolta proiecte comune de cercetare.

Imagine WhatsApp 2023-11-08 la 18.58.20_02e9f435.jpg

ICI București și XOXNO dezvoltă un parteneriat pentru promovarea tehnologiei NFT cu scopul de a crește adoptarea instituțională, sensibilizarea publică și agregarea acesteia

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI București a încheiat un parteneriat cu XOXNO, cel mai mare Marketplace de NFT din ecosistemul MultiversX. Colaborarea urmărește să îmbunătățească agregarea pieței NFT și tehnologia blockchain în cadrul ecosistemului MultiversX, reprezintă un pas semnificativ pentru avansarea utilizării tehnologiei blockchain în rândul publicului instituțional.

Itheum ICI.png

ICI București și Itheum își unesc forțele pentru a facilita adoptarea blockchain în România

Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI București și Itheum și-au unit forțele într-un parteneriat. Împreună, vor explora potențialul tehnologiei blockchain pentru aplicații instituționale și vor promova adoptarea acesteia în toată România. Aceste eforturi colaborative vor aduce tehnologia blockchain de ultimă oră în prim-planul peisajului instituțional românesc.

c0e08da2-030c-4e21-9de2-ce2556430ce3.jpeg

ICI București a primit vizita domnului Sorin Mierlea, președintele InfoCons

ICI București a primit astăzi, 3 noiembrie 2023, vizita domnului Sorin Mierlea, președintele InfoCons. În marja acestei întrevederi, domnul Adrian-Victor Vevera, directorul general ICI București a apreciat că cele două instituții pot construi o lume digitală mai sigură, care să pună consumatorul pe primul loc.