Listă Anunțuri

ici-valahia.jpeg

Întâlnirea dintre Directorul General al ICI București și Rectorul Universității Valahia

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București și Universitatea Valahia din Târgoviște au făcut un pas important spre dezvoltarea de proiecte comune și inițiative educaționale.

ici-asean.jpeg

ICI București a găzduit o întâlnire la nivel înalt cu ambasadorii ASEAN: Malaysia, Indonezia, Thailanda, Vietnam

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică — ICI București se bucură să anunțe un eveniment diplomatic semnificativ. Evenimentul, care a avut loc astăzi, 27 mai 2024, la sediul ICI București, a găzduit ambasadorii țărilor membre ASEAN: Malaysia, Indonezia, Thailanda și Vietnam.

dade76fc-c857-4992-a486-3d4ddbceef5a.jpeg

ICI București este expozant la Black Sea Defense & Aerospace – BSDA 2024

În perioada 22 - 24 mai 2024, Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI București este prezent ca expozant la cea de-a noua ediție a expo-conferinței internaționale Black Sea Defense & Aerospace – BSDA 2024, care are loc la Romaero Băneasa.

image0-2.jpeg

ICI București organizează workshop-ul „Viitorul tehnologiilor imersive în România”

În data de 22 Mai 2024, ICI București organizează Workshop-ul online intitulat “Viitorul tehnologiilor imersive în România”. Prin acest demers, institutul își propune să încurajeze colaborări între stakeholderi în perspectiva dezvoltării unor proiecte comune.

Ziua Comunicațiilor.png

ICI București organizează workshopul Comunicații pentru Viitor: Inovație și Cercetare în Era Digitală

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București va puncta Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale prin workshopul „Comunicații pentru Viitor: Inovație și Cercetare în Era Digitală”, pe care îl va organiza la Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului, în data de 17 mai 2024.

IMG_0037.png

ICI București lansează o nouă colecție NFT : Ethereal Echoes | The Chronicles of Deep Forest

ICI București, prin prima platformă europeană de tranzacționare instituțională de NFT-uri - ICI D|SERVICES, lansează astăzi, 8 mai 2024, în cadrul NFT Bucharest, o colecție limitată de dataNFT, „Ethereal Echoes | The Chronicles of Deep Forest”.