Home / Evenimente / ISEEE 2017 – The 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ELECTRICAL AND ELECTRONICS ENGINEERING

ISEEE 2017 – The 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ELECTRICAL AND ELECTRONICS ENGINEERING

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică a fost prezent la manifestarea stiinţifică   The 5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ELECTRICAL AND ELECTRONICS ENGINEERING ISEEE 2017, organizată de Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, Universitatea „Dunărea de Jos”, Galaţi, România, în perioada 20 – 23 octombrie 2017.

Simpozionul a fost destinat unui forum internațional, în cadrul căruia a avut loc un schimb eficient de cunoștințe și experiență, în rândul cercetătorilor care activează în diverse domenii teoretice și aplicate ale ingineriei electrice și electronice, ale electronicii de putere și ale tehnologiei informaţiilor şi comunicaţiilor.

Toate articolele din Proceedings ISEEE 2017 vor fi trimise pentru includere în IEEE Explore şi spre indexare Scopus şi ISI (Thomson Reuters).

Cercetătorii din I.C.I. au prezentat 4 lucrări științifice, în următoarele secțiuni: SS2 Change detection in vibrational  processes, TS2 – Data & Signal Processing I şi TS6 – Electrical Machines and Software Engineering.